UPDATE Percheziţii la cămătari. Împrumuturi cu dobânzi de 100% pe lună, trafic de persoane, prostituţie

UPDATE Percheziţii la cămătari. Împrumuturi cu dobânzi de 100% pe lună, trafic de persoane, prostituţie

Sunt vizate mai multe persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat FOTO: arhiva

Poliţiştii SCCO Olt, sub coordonarea procurorilor DIICOT, desfăşoară miercuri-dimineaţă 32 percheziţii într-un caz de cămătărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Peste 70 de persoane, din Traian, Redea, Drăghiceni, Fărcaşele, Tia-Mare şi Caracal vor fi aduse la audieri în dosarul în care procurorii DIICOT Olt cercetează fapte de proxenetism, cămătărie, şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare, constituire de grup infracţional organizat.

Reţeaua ar fi fost înfiinţată cu aproximativ cinci ani în urmă. membrii acesteia ofereau bani cu camătă, cu dobânzi şi de sută la sută pe lună, iar în condiţiile în care nu se reuşea rambursarea, cămătarii apelau la acte de violenţă. Aceeaşi reţea plasa fete pentru prostituţie în Germania. Anchetatorii au început audierile în acest caz. 

Ştirea iniţială

Percheziţiile vizează destructurarea unei reţele infracţionale specializate în acţiuni de cămătărie, poliţiştii descinzând la 32 adrese din zona Caracal. Mai multe persoane vor fi aduse la audieri în acest caz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: