Doi copii din Satu Mare au produs pagube de 30.000 de lei. Din joacă au dat foc unei şure şi unei lemnării

Doi
copii din Satu Mare au produs pagube de 30.000 de lei. Din joacă au dat foc unei şure şi unei
lemnării

Incidentele au avut loc din cauză că cei doi copii au fost lăsaţi nesupravegheaţi  FOTO arhivă

O şură şi o lemnărie au fost incendiate, după ce doi copii de patru şi şapte ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi, s-au jucat cu brichetele. Incendiile au avut loc la Săcăşeni şi Ardud, judeţul Satu Mare, pagubele materiale produse fiind de peste 30.000 lei. Din fericire copiii nu au fost răniţi în incendii şi nici nu au fost alte victime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă seara, după ora 20.00, printr-un apel de urgenţă, poliţiştii şi pompierii au fost alertaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu în localitatea Săcăşeni. Echipajul din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, subunitatea Tăşnad, a intervenit pentru stingerea incendiului, iar poliţiştii din Tăşnad au efectuat cercetările la faţa locului alături de criminalişti. Din investigaţii a rezultat că fiul proprietarului, un băieţel de şapte ani, s-a jucat cu o brichetă şi a dat foc la şură, anexa de mici dimensiuni arzând în totalitate.

Şi la Ardud a fost provocat un incendiu, duminică după-masa, în condiţii identice. Nepotul unei localnice, un băieţel de numai 4 ani, s-a jucat cu bricheta în lemnăria bunicii şi a dat foc la anexă. Incendiul a fost stins de echipajele detaşamentului de pompieri Satu Mare şi de pompierii civili din Ardud, iar cercetarea la faţa locului a fost efectuată de către poliţiştii din localitate şi criminalişti. Focul s-a propagat şi la acoperişul locuinţei femeii de 55 de ani, astfel încât pagubele au fost estimate la aproximativ 20.000 lei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările