Revelion 2016. Cine le cântă râmnicenilor în noaptea dintre ani

Revelion 2016. Cine le cântă râmnicenilor în noaptea dintre ani

Primaria a alocat 37 000 de lei pentru organizarea petrecerii de la sfarsitul anului. Foto Dana Mihai

Petrecerea de Revelion este organizată în acest an pe Bulevardul "Tudor Vladimirescu", în faţa Prefecturii. Râmnicenii vor avea parte la miezul nopţii şi de un spectaculos foc de artificii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petrecerea propriu-zisă începe la ora 21.00, cu recitalul Alexandrei Dicu. Pe scenă vor mai urca Ionela Petria, Denisia Paliţă şi Ane Mary. Râmnicenii vor număra ultimele secunde din 2015 alături de membrii formaţiei Compact, cei care vor susţine un recital începând cu ora 23.00.  
 
Revelionul din acest an va costa Municipalitatea puţin peste 37 000 de lei, din care 27 000 reprezintă onorariul artiştilor care vor cânta în centrul oraşului. Petrecerea se încheie cu un spectaculos foc de artificii care va dura aproximativ zece minute. 
 
În total, Primăria Râmnicu Vâlcea a alocat în acest an 386 560 de lei pentru organizarea evenimentelor din perioada 5-31 decembrie 2015.  Cea mai mare parte din bani-peste 200 000 de lei- a fost cheltuită înainte de Crăciun, conducerea primăriei hotărând să păstreze tradiţia şi să ofere şi în acest an cadouri tuturor şcolarilor şi preşcolarilor din Râmnic. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările