Van Damme din Câmpina bagă oraşul în sperieţi. Arestat în trecut pentru viol, a revenit în forţă şi a distrus cu o sapă un centru comercial VIDEO

Van Damme din
Câmpina bagă oraşul în sperieţi. Arestat în trecut pentru viol, a revenit în
forţă şi a distrus cu o sapă un centru comercial VIDEO

Van Damme surprins de camerele de supraveghere în timp ce distrugea cu sapa geamurile centrului comercial din Câmpina FOTO Captură video

Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a distrus cu o sapă geamurile clădirii unde funcţionează piaţa centrală din Câmpina.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Bărbatul este cunoscut în oraş pentru ieşirile sale de o violenţă extremă. De altfel, în trecut el a fost arestat pentru viol.

Incidentul s-a petrecut marţi 20 iulie, în jurul orelor 21.00, în centrul municipiului Câmpina. Bărbatul, Claudiu Robert F., cunoscut în oraş drept Van Damme, a apărut în zona centrală a oraşului înarmat cu o sapă. Din senin s-a apucat să lovească în geamurile clădirii unde funcţionează piaţa centrală. A spart cel puţin zece geamuri de mari dimensiuni, paguba fiind importantă. Martorii au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutorul poliţiei, pentru că individul era vizibil ”tulburat”, extrem de agitat şi oricând se putea îndrepta către ceilalţi trecători care s-au aflat la acel moment în zona pasajului pietonal.

Poliţiştii chemaţi de martori l-au prins imediat pe Van Damme, dar pentru că omul era într-o stare de agitaţie extremă, l-au trasnportat la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina.

Curios este că la primele ore ale dimineţii, Van Damme era din nou pe străzile din oraş, fiind observat chiar în zona pieţei pe care o distrusese cu o seară înainte. Directorul Pieţei Centrale din Câmpina a cerut din nou ajutorul poliţiei, individul fiind acum în custodia IPJ Prahova.

Bărbatul este cunoscut în Câmpina pentru ieşirile sale violente. În urmă cu şase ani, Van Damme a fost arestat pentru viol. Acesta a forţat o tânără în vârstă de 18 ani să meargă cu el într-o zonă izolată aflată la ieşire din oraş (pe malul râului Doftana) unde a violat-o sub ameniţarea cuţitului. După ce a ieşit din închisoare, individul a revenit la Câmpina unde a continuat să creeze probleme.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările