Acuzaţii de abuz la adresa conducerii Complexului de Locuinţe Protejate Buzoeşti

Acuzaţii de abuz la adresa
conducerii Complexului de Locuinţe Protejate Buzoeşti

Foto Arhivă Adevărul

Ca urmare a acuzaţiilor formulate de o televiziune naţională la adresa directorului complexului, Marian Niţă, acuzat de rele tratamente la adresa persoanelor asistate din centru şi de atitudine abuzivă faţă de angajaţi, Consiliul Judeţean Argeş demarează o anchetă la Complexul de Locuinţe Protejate Buzoeşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

O comisie de analiză administrativă va verifica dacă aceste acuzaţii  se adeveresc şi va dispune în cel mai scurt timp eventualele măsurile legale ce se impun.

„Ca urmare a aspectelor apărute în mass media privind o serie de nereguli care ar fi avut loc în Complexul de Locuinţe Protejate Buzoeşti, instituţie în subordinea D.G.A.S.P.C. Argeş Consiliul Judeţean Argeş a constituit o comisie de analiză administrativă, care va analiza şi va dispune în cel mai scurt timp posibil măsurile legale ce se impun.

Din comisie vor face parte secretarul judeţului, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Argeş şi ai D.G.A.S.P.C. Argeş. În urma celor constatate, se va întocmi o informare, ce va fi făcută public”, anunţă CJ Argeş, instituţie în subordinea căreia se află Complexul de Locuinţe Protejate din comuna Buzoeşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările