Profesor de limba franceză mort din cauza frigiderului: „Era un om foarte lucid, înţelept“. Concluziile autorităţilor

Profesor de limba franceză mort din cauza frigiderului: „Era
un om foarte lucid, înţelept“. Concluziile autorităţilor

Un pensionar din municipiul Iaşi a decedat după ce frigiderul său a luat foc din cauza unei instalaţii electrice defecte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi au fost chemaţi să intervină în garsoniera fostului profesor de limbă franceză  în cursul nopţii de luni spre marţi. 

Dacă flăcările s-au stins înainte de a se extinde şi la alte locuinţe, tentativa salvatorilor de a-l readuce la viaţă pe bătrân au fost sortită eşecului. Victima avea 92 de ani.

Bărbatu a fost resuscitat de către medicii de la SMURD câteva zeci de minute, însă fără folos. „L-au resuscitat pe ţolul meu, însă nu au mai putut să îl salveze. Era un om foarte lucid, deştept, înţelept, scria cărţi de filosofie, literatură”, a spus o vecină.

Bătrânul locuia singur într-o garsonieră situată la etajul 8. Pompierii cred că incendiul din locuinţa sa ar fi pornit după ce frigiderul a luat foc. De altfel, autorităţile au descoperit că instalaţia electrică din garsoniera bărbatului era improvizată. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: