Nu este exclus ca Mihai Chirica să candideze din partea PNL la Primăria Iaşi. Ce spune Ludovic Orban

Nu este exclus ca Mihai Chirica să candideze din partea PNL la Primăria Iaşi. Ce spune Ludovic Orban

24 ianuarie la Iaşi

Premierul Ludovic Orban nu a exclus posibilitatea ca Mihai Chirica să candideze la Primăria Iaşi din partea PNL Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Chirica ar putea candida la Primăria Iaşi din partea PNL Iaşi. Întrebat despre această posibilitate, premierul României, Ludovic Orban, nu a exclus-o.

Candidatul la Primăria Iaşi din partea PNL va fi decis în urma unui sondaj de opinie, potrivit declaraţiei premierului Ludovic Orban.

„Vom da drumul la un sondaj de opinie foarte serios, pentru a identifica foarte clar care sunt opţiunile şi preferinţele ieşenilor”.
 
Întrebat punctual dacă Mihai Chirica ar putea candida din partea PNL pentru un nou mandat de primar al Iaşului, Ludovic Orban a răspuns: „Vom vorbi după realizarea sondajului".
 
Acelaşi răspuns l-a dat şi în cazul candidaturii la Primăria Capitalei. „Vom decide când vom finaliza sondajul şi când vom şti cu precizie cum se vor organiza alegerile. Noi de aia ne-am angajat răspunderea în faţa Parlamentului, punând pe masă mandatul Guvernului, pentru alegeri în două tururi pentru primari. Asta ne dorim şi asta îşi doreşte majoritatea covârşitoare a românilor. În funcţie de aceste două elemente vom stabili strategia pentru locale“, a spus Ludovic Orban.
 
Premierul Ludovic Orban a fost prezent vineri, 24 ianuarie, alături de preşedintele Klaus Iohannis, la manifestărilor organizate la Iaşi cu ocazia sărbătoririi celor 161 de la Unirea Principatelor Române.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: