Un poliţist de 37 de ani a murit la Spitalul Tecuci. El a fost găsit în stop cardio-respirator în maşină, cu motorul pornit

Un poliţist de 37 de ani a murit la Spitalul Tecuci. El a fost găsit în stop cardio-respirator în maşină, cu motorul pornit

sursa: Arhivă

Un poliţist în vârstă de 37 de ani a murit la Spitalul din Tecuci. Bărbatul a fost găsit în maşina personală în stop cardio-respirator, el aflându-se în timpul liber.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Un poliţist în timpul liber a fost găsit în stop cardio-respirator în maşina personală. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani căruia i s-a făcut rău la volan. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul Tecuci, însă medicii nu l-au mai putut salva.
 
Din primele informaţii, decesul are cauze medicale. Pe corpul poliţiştului nu au fost găsite urme de violenţă, spune reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă. 
 
„O femeie a văzut o maşină cu motorul pornit în zona centrală a oraşului Tecuci. La volan era un bărbat de 37 de ani, un poliţist în timpul liber. Primii la faţa locului au ajuns poliţiştii locali, ei au oprit motorul. Apoi, echipajul de salvare a făcut manevre de resuscitare şi au transportat bărbatul la spital. Când l-au găsit era în stop cardio-respirator de aproximativ jumătate de oră. L-au declarat decedat la spital, nu avea urme de violenţă”, a declarat Mihai Polinschi, directorul medical al Serviciul de Ambulanţă Galaţi.
 
 
Cercetărle sunt continuate în acest caz. 
 

Vă recomandăm şi: 

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările