Atenţie, mâine se opreşte apa în Micro 17 pentru 12 ore! Ar fi bine să vă faceţi provizii!

Atenţie, mâine se opreşte apa în Micro 17 pentru 12 ore! Ar fi bine să vă faceţi provizii!

Întreruperea furnizării apei ar putea crea situaţii neplăcute

Întreruperea furnizării este necesară pentru racordarea unei conducte magistrale la reţeaua de distribuţie a apei potabile în cadrul lucrărilor de modernizare a străzii Barboşi

Ştiri pe aceeaşi temă

S.C. Apă Canal S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, mâine 29.02.2012, între orele 08.00-20.00, în cartierul Micro 17.

„Măsura este necesară pentru a se putea realiza lucrările de racordare a conductei Dn 400 FD la reteaua urbană de distribuţie a apei, lucrări executate de SC Vâlceana SA" în cadrul proiectului - Modernizare strada Barboşi", a precizat Gelu Stan, directorul SC Apă Canal SA.
Vor fi afectate blocurile: K1, B1, B2, D, E1, S1, S2, T, U, precum şi Oficiul Poştal nr.9, complexul comercial, agenţii economici de la parterul blocurilor anterior menţionate şi punctul termic SC 21.


Pentru situaţii deosebite, S.C. Apă-Canal S.A. poate pune la dispoziţie o cisternă cu apă, solicitările putând fi adresate la Dispeceratul SC Apă-Canal SA, la numerele de telefon 0236/463294 şi 0236/473380 interior 133.

„După repunerea în funcţiune a sistemului de alimentare cu apă rece potabilă, există posibilitatea ca aspectul apei sa fie opalescent, dar, din punct de vedere bacteriologic şi calitativ, aceasta se va încadra în standardele de potabilitate prevăzute de lege", a mai afirmat directorul SC Apă- Canal SA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: