Miss Badante 2021 este din Vrancea. Românca Gianina a întrecut două ucrainence: „Viaţa este foarte frumoasă dacă ştii s-o trăieşti“ VIDEO

Miss Badante 2021 este din Vrancea. Românca Gianina a întrecut două ucrainence: „Viaţa este foarte frumoasă dacă ştii s-o trăieşti“ VIDEO

Gianina Paraschiv, originară din Vulturu, Miss Badante 2021 FOTO: Captură Facebook Miruna Cajnaveanu

O româncă din Vrancea, Gianina Paraschiv, în vârstă de 35 de ani, a cucerit premiul Miss Badante 2021, organizat la Roma de Asociaţia “Lika Eventi”, aflat la a şaptea ediţie. Evenimentul este realizat tot de o româncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

A şaptea ediţie a Concursului “Miss Badante 2021”, dedicat femeilor care lucrează în Italia în domeniul asistenţei bătrânilor, a fost câştigat de o româncă din Vrancea.

Evenimentul a avut loc în weekendul care a trecut, la Civita Castellana, lângă Roma şi a reunit 15 concurente din mai multe ţări, fiind organizat de Asociaţia “Lika Eventi”, condusă designerul Elena Rodica Rotaru.

Comopetiţia a avut trei probe: prezentarea concurentelor în ie românească/ costum tradiţional; defilare în rochii de seară; proba artistică, de talent şi cultură generală, unde concurentele au prezentat un moment muzical, de dans, poezie sau teatru.

Juriul, alcătuit din jurnalişti, artişti, experţi de modă şi hairstyle din Italia, a fost impresionat de evoluţia Gianinei Paraschiv, o femeie în vârstă de 35 de ani, din comuna vrânceană Vulturu, plecată de mulţi ani din ţară în căutarea unui trai mai bun.

Practic, evenimentul a fost o ocazie unică pentru a aduce în prim plan o categorie de femei care îşi desfăşoară munca în condiţii extrem de dificile, de cele mai multe ori departe de cei dragi.

”A fost o experienţă foarte plăcută, invit toate badantele să participe, e un eveniment extraordinar. Viaţa de badantă e foarte frumoasă, dacă ştii să o trăieşti. Depinde, este grea, cu foarte multe sacrificii, departe de familie, de copii, de soţ, de toţi, dar e o viaţă foarte plăcută, pentru că ajuţi persoana de lângă tine“, a declarat Gianina Paraschiv, Miss Badante 2021.

VIDEO Primele declaraţii ale Gianinei Paraschiv după ce a câştigat

Gianina Paraschiv se vede în continuare lucrând şi trăind în Italia, care i-a devenit, deja a doua patrie.

Ea şi-ar dori să lucreze într-un spital, tot îngrijind bătrâni, aşa cum face în prezent, fiind programată în aceste zile la examenul pentru a deveni infirmier.

”România este ţara mea, o iubesc, dar nu mă mai regăsesc în România. Sunt prea mulţi ani de când sunt plecată de acasă. Merg în vacanţă cu drag, îmi văd părinţii, dar viaţa mea este aici”, a explicat Gianina Paraschiv, Miss Badante 2021.

Premiul al doilea a fost câştigat de Ksenia Shkutova, de 37 de ani, născută în Ucraina. Nataliia Krasnova, 62 de ani, tot din Ucraina, a câştigat premiul al treilea.

Va mai recomandam:

Fosta Miss Bikini 2003, implicată împreună cu fiul ei într-un accident de circulaţie aproape de Focşani

Focşăneanca Nausica Mircea a creat rochiile de seară ale finalistelor de la Miss World România

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările