VIDEO Şmecher de Craiova. Un şofer a încercat să fugă de controlul Poliţiei Locale şi a plecat în trombă folosind trotuarul pe post de bandă de accelerare

VIDEO Şmecher de Craiova. Un şofer a încercat să fugă de controlul Poliţiei Locale şi a plecat în trombă folosind trotuarul pe post de bandă de accelerare

Şoferul a fost oprit în trafic de un echipaj de la Poliţia Locală

Un şofer din Craiova a încercat să fugă de un control al Poliţiei Locale şi a demarat în trombă folosind trotuarul pe post de bandă de accelerare. A fost identificat şi sancţionat cu 1.500 de lei şi trei puncte de penalizare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe imaginile surprinse de un craiovean se vede clar cum şoferul se îndreaptă către autoturismul parcat pe trotuar şi deschide prima dată portbagajul, iar după uşa din spate, iar imediat după se urcă la volan şi vrea să plece. Poliţistul local observă acest lucru şi se pune în faţa maşinii, dar fără succes, şoferul a demarat în trombă şi a folosit trotuarul pe post de bandă de accelerare. „Cetăţeanul indisciplinat pleacă la maşinp şi caută în portbagaj actele, le caută şi pe bancheta din spate, dar nu le găseşte le caută în maşină. Poliţiştii asteaptă în ploaie, iar cetăţeanul aprinde farurile şi poliţistul fuge dupa el. Accident mortalee pe trotuar.... doamne. A fugit pe trotuar“, a precizat bărbatul care a filmat întreaga scenă.
 
VIDEO
Un şofer din Craiova a fugit de poliţiştii locali pentru a nu putea să fie sancţionat   
 
Poliţiştii locali au pornit în urmărirea şoferului şi în cele din urmă acesta a fost prins şi amendat cu 1500 de lei şi 3 puncte de penalizare.
 
În Craiova în aceeaşi zi poliţiştii au folosit arma din doatre pentru a putea prinde un alt conducător autot care nu a oprit la semnalul acestora.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările