VIDEO Şeful Poliţiei Locale din Calafat, surprins la păcănele. „Nu sunt eu, vor să mă discrediteze“

VIDEO Şeful Poliţiei Locale din Calafat, surprins la păcănele. „Nu sunt eu, vor să mă discrediteze“

Şeful Poliţiei locale din Calafat a fost surprins de localnici la păcănele, dar şi când juca la pariuri sportive. Totul s-a întâmplat, conform martorilor, în timpul programului. Dovadă ar sta orele care figurează pe tabelele de anunţare a meciurilor. Primarul municipiului Calafat a fost şi el filmat la sfârşitul anului trecut tot într-o sală de jocuri de noroc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile cu şeful Poliţiei Locale din Calafat au apărut pe internet, dar cei care le-au postat şi-au ascuns identitatea.
 
Mădălin Pătrăşincă neagă acuzaţiile şi susţine că cineva vrea să-l discrediteze. "În timpul liber, fiecare face ce vrea. Nu e o infracţiune, nici măcar o contravenţie să intri într-o astfel de locaţie. Nu sunt eu, vor să mă discrediteze. Eu nu am fost niciodată la pariuri în uniformă, în timpul serviciului. Îi voi acţiona în judecată pe cei care m-au denigrat", a declarat şeful Poliţiei Locale din Calafat.
 

Cel care ar trebui să dispună un control pentru elucidarea acestei poveşti ar trebui să fie primarul din Calafat, însă oamenii exclud ca acesta să declanşeze o anchetă. Şi asta pentru că Lucian Ciobanu, primarul Calafatului, a fost şi el surprins la păcănele în repetate rânduri, dar şi la pariuri sportive. 

Ultimele imagini cu edilul şef au apărut în luna decembrie. Acesta a recunoscut atunci că este pasionat de jocurile de noroc. De altfel, în 2016, primarul a câştigat aproximativ 240.000 de lei cu patru bilete diferite."Eu rezolv întâi problemele oraşului şi după aceea mă joc", a declarat atunci Lucian Ciobanu. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: