Craiova: Trică vrea să-l aducă pe Todorov de la ŢSKA Sofia la Universitatea

Craiova: Trică vrea să-l aducă pe Todorov de la ŢSKA Sofia la Universitatea

Eugen Trică

Într-un interviu acordat ziarului sportiv bulgar „Meridian match“, mijlocaşul Ştiinţei, Eugen Trică, a vorbit despre gruparea ŢSKA Sofia, la care s-a spus că ar putea ajunge din vară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bun cunoscător al fotbalului bulgar după ce a evoluat două sezoane la Litex Lovech (2003-2005) şi unul şi jumătate la ŢSKA Sofia (2005-2006, retur, şi 2006-2007), Trică a menţionat că nu vrea să revină la Sofia, ci să se dedice unei cariere de antrenor după terminarea campionatului.

Mijlocaşul oltean a mai dezvăluit că mediază un posibil transfer al bulgarului Iordan Todorov, de la ŢSKA Sofia la Universitatea Craiova.

Trică i-a caracterizat pentru bulgari şi pe Daniel Pancu şi Florentin Petre, noile achiziţii ale formaţiei ŢSKA Sofia, pe care i-a făcut „lenţi ca nişte elefanţi“.

„Pancu şi Petre sunt jucători buni pentru echipe ca Belasica, Vihren şi Rilski sportist, formaţii de liga a doua bulgară. Nu mai pot alerga şi nu pot ajuta pe ŢSKA. Sunt lenţi ca nişte elefanţi“, a spus Eugen Trică, acesta fiind de părere că ŢSKA nu va fi niciodată campioană cu astfel de jucători.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările