Craiova: Dorel Stoica spune că Ştiinţa va termina în primele zece echipe

Craiova: Dorel Stoica spune că Ştiinţa va termina în primele zece echipe

Dorel Stoica nu uită de perioada petrecută la Craiova

Fostul căpitan al Universităţii Craiova, Dorel Stoica, este optimist în privinţa parcursului Ştiinţei în ultima parte a sezonului actual. Acesta speră într-o clasare în primele zece şi îndeamnă suporterii să fie alături de jucători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dorel Stoica, actualmente la El Ettifaq, nu se gândeşte că echipa lui de suflet s-ar putea lupta pentru evitarea retrogradării. „Doamne fereşte, nu cred că Universitatea ar putea retrograda. Vorbesc destul de des cu jucătorii şi sunt încrezători în forţele lor. Cred că Ştiinţa va termina campionatul în primele zece“, a spus Stoica într-un interviu acordat pentru Prosport.

Fotbalistul oltean a atras atenţia fanilor că trebuie să fie alături de echipă în aceste momente mai grele. „Craiova trece prin nişte momente grele, iar suporterii trebuie să fie alături de ea. Fanii trebuie să nu uite că încurajează echipa, nu pe Mititelu, iar jucătorii au nevoie de sprijin“, mai declarat Dorel Stoica.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările