Nou orar de circulaţie pe Podul Agigea. Programul intră în vigoare la 23 ianuarie

Nou orar de circulaţie pe Podul Agigea. Programul intră în vigoare la 23 ianuarie

Podul de la Agigea, blocat de maşina Poliţiei Rutiere. FOTO: Adrian Boioglu

Podul Agigea va avea un nou orar de circulaţie rutieră, începând cu data de 23 ianuarie. Programul va fi valabil până la 15 iunie, cu excepţia perioadei de sărbătoare care începe la 1 Mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Podul Agigea va avea un nou program pentru traficul rutier, începând din 23 ianuarie.

Podul va fi închis circulaţiei rutiere în fiecare zi de marţi, joi şi sâmbătă, în intervalul orar 9 - 13. De asemenea, în fiecare noapte de luni spre marţi, între orele 23 şi 4, traficul va fi oprit complet. Restricţia este valabilă până la data de 15 iunie. Pentru începerea sezonului turistic, la 1 Mai, vor fi luate alte măsuri, la o şedinţa de comandament de la Prefectura Constanţa ce se va desfăşura în luna aprilie.

Reprezentanţii CNADNR au declarat că lucrările vor fi finalizate până la sfârşitul anului 2014, dar că la vară se va putea circula pe pod pe toate cele 4 benzi, fără nicio restricţie.

Pe pod pot circula actualmente autovehiculele cu masă totală de maximum 5 tone. Podul este situat pe DN39 Constanţa- Mangalia, între Lazu şi Agigea, şi face legătura între Constanţa şi sudul litoralului.

Vă mai recomandăm

FOTO VIDEO A sosit gabara. Maşinile care vor să ajungă în sudul judeţului Constanţa pot să traverseze canalul Dunăre-Marea Neagră

FOTO VIDEO Prima zi de închidere la podul de la Agigea. Constructorul s-a apucat de lucru 30 minute mai târziu

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările