Au fost prinşi hoţii care au îngrozit o comunitate din Buzău timp de patru luni

Au fost prinşi hoţii care au îngrozit o comunitate din Buzău timp de patru luni

Autorii mai multor spargeri semnalate pe raza comunei buzoiene Mihăileşti au fost identificaţi de poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Costeşti. Aceştia au efectuat percheziţii la locuinţele infractorilor, cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani.  Unul dintre ei, în vârstă de 23 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă


Din cercetări a reieşit faptul că acesta  ar fi pătruns în noaptea de 12 spre 13 martie în locuinţa unei femei de 66 de ani din comuna Mihăileşti, de unde a sustras mai multe bunuri. 

Bănuitul ar fi profitat de faptul că locuinţa persoanei vătămate nu este împrejmuită în totalite de gard. 

Cei patru bănuiţi ar fi comis mai multe infracţiuni de furt în perioada decembrie 2019-martie, din locuinţe aflate atât în zona de domiciliu, cât şi în localităţi învecinate.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe obiecte ce ar fi putut fi folosite la săvârşirea infracţiunilor şi bunuri susceptibile a proveni din furturi.

Tânărul de 23 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi, ca urmare a probatoriului administrat, instanţa a emis ieri pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: