Borseta şi telefonul mobil al pastorului Adrian Blaga, găsite în judeţul Sălaj, de către un cioban

Borseta şi telefonul mobil al pastorului Adrian Blaga, găsite în judeţul Sălaj, de către un cioban

FOTO: Facebook

La mai bine de două săptămâni de când pastorul Adrian Blaga a fost găsit decedat alături de fiul său Timotei în localitatea Pomi din Satu Mare, achetatorii găsesc noi probe. Se pare că în judeţul Sălaj au fost găsite borseta şi telefonul pastorului de către un cioban.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cazul anchetat de către procurorii din Satu Mare pare să se complice cu fiecare zi. În ciuda faptului că refuză să ofere informaţii presei, noi detalii despre anchetă continuă să iasă la iveală.

Se pare că în ziua în care nu a  mai putut fi contactat de către familie şi apropiaţi, pastorul bistriţean a ajuns şi în judeţul Cluj, dar şi în Sălaj, acolo unde, un cioban ar fi găsit borseta cu actele şi telefonul său mobil. În Cluj îl plasează o înregistrare video, acesta fiind surprins  la o staţie peco de unde a achiziţionat într-o canistră carburant, folosit mai apoi pentru incendierea autoutilitarei, cred anchetatorii.

Cei care i-au vândut pastorului canistra cu  carburant susţin, de asemenea, că pastorul avea o sumă importantă de bani asupra sa.

Tăcerea anchetatorilor, precum şi noua ipoteză care a apărut în presă în ultimele zile îi revoltă pe apropiaţii pastorului, care cred că se merge pe această pistă tocmai din dorinţa procurorilor de a încheia cât mai repede cazul.

Argumentele le sunt susţinute de relaţia foarte strânsă pe care o avea Adrian Blaga cu fiul său Timotei, care nu l-ar fi lăsat să recurgă la un gest atât de extrem. Apropiaţii susţin că deşi era pasionat de arme albe, Adrian Blaga nu era deloc violent şi iubea copiii, motiv pentru care s-a şi dedicat asociaţiei pe care o administra.Vă mai recomandăm:

Anchetatorii, tot mai siguri că Adrian Blaga şi-a omorât copilul, după care s-a sinucis

 

Anchetatorii au primit rezultatele testelor ADN. Criminalii pastorului Adrian Blaga nu se află în baza de date

 

Cine era pastorul bistriţean, ucis cu sânge rece, împreună cu fiul său, pe un câmp din Satu Mare

 

FOTO VIDEO Criminaliştii au filmat minut cu minut înmormântarea pastorului şi a fiului său. Soţia lui Adrian Blaga nu s-a putut ţine pe picioare în faţa sicrielor

 

FOTO Pastor din Bistriţa-Năsăud şi fiul său, omorâţi brutal şi incendiaţi pe un câmp din Satu Mare

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările