O româncă a fost prinsă cu un adolescent afgan în geamantan într-un tren internaţional, la intrarea în ţară

O româncă a fost prinsă cu un adolescent afgan în geamantan într-un tren internaţional, la intrarea în ţară

Foto Poliţia de Frontieră

O femeie în vârstă de 24 de ani a vrut să intre în ţară cu un adolescent afgan pe care l-a ascuns în geamantan. Aceasta a fost prinsă de poliţişti în trenul IR 346 – 1, cu destinaţie Austria, în jurul orei 2:20, informează miercuri Poliţia de Frontieră.

În timpul controalelor, poliţiştii au constat starea de agitaţie a femeii, aşa că i-au verificat bagajele. În geamantanul ei se afla un băiat afgan, în vârstă de 15 ani. Tânăra a spus că este prietena fratelui minorului şi intenţionează sa-l ducă la ruda sa, aflată în Germania.

Minorul a fost preluat de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a judeţului Arad.

Poliţiştii de frontieră fac acum cercetări pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările