Un microbist supărat pe înfrângerea Stelei a sunat la 112. Bărbatul din Sebeş a reclamat că cineva îi atacă locuinţa

Un microbist supărat pe înfrângerea Stelei a sunat la 112. Bărbatul din Sebeş a reclamat că cineva îi atacă locuinţa

Bărbatul a sunat la 112 supărat de rezultatul meciului dintre Steaua şi Manchester City

Un bărbat din Sebeş a sunat la 112 supărat că echipa de fotbal Steaua Bucureşti urma să sufere o înfrângere grea în meciul cu Manchester City. Bărbatul a reclamat faptul că locuinţa i-a fost atacată de persoane necunoscute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Jandarmeriei Alba, marţi seara, în jurul orei 23.30, un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe strada Lungă din municipiul Sebeş, a solicitat intervenţia forţelor de ordine deoarece, spunea acesta, locuinţa i-ar fi fost atacată cu pietre de nişte necunoscuţi. 
 
”Imediat un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în sprijinul acestuia, găsindu-l într-o stare euforică şi care trezea suspiciunea că ar fi consumat băuturi alcoolice în exces. Bărbatul urmărea un meci de fotbal, era extrem de tulburat deoarece echipa favorită era pe punctul de a pierde şi le-a cerut jandarmilor să determine motivul pentru care ţiglele de pe casă produceau zgomote. În urma verificărilor efectuate nu au fost identificate persoane care să arunce cu pietre în locuinţă şi nici urme de lovituri. Mai mult, ceilalţi membri ai familiei au confirmat că presupusele zgomote fuseseră auzite doar de apelant şi au pus acest fapt pe seama stării de beţie în care se găsea acesta”, a declarat Cosmin Jurcoveţ, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba.
 
Pentru alertarea falsă a forţelor de ordine, microbistul supărat a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei. 
 

Citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările