COVID-19 la serviciul de înmatriculări auto Alba. Instituţia se închide timp de trei zile pentru decontaminarea spaţiilor

COVID-19 la serviciul de înmatriculări auto Alba. Instituţia se închide timp de trei zile pentru decontaminarea spaţiilor

Sediul serviciului din Alba Iulia

Serviciul de înmatriculare a autovehiculelor şi de eliberare a permiselor de conducere Alba va fi închis în perioada 17 - 19 august după ce doi angajaţi au fost testaţi pozitiv cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Având în vedere faptul că la data de 14.08.2020, doi angajati din cadrul SPCRPCIV Alba au fost confirmaţi pozitiv cu COVID 19, în scopul prevenirii răspândirii virusului şi protejării cetăţenilor beneficiari ai serviciilor noastre, precum şi pentru efectuarea dezinfecţiei şi decontaminarii spaţiilor destinate publicului şi angajaţilor, activităţile privind preschimbarea permiselor de conducere auto, examinarea teoretică, înmatricularea/transcrierea auto, autorizarea provizorie în circulaţie vor fi suspendate în perioada 17.08-19.08.2020, iar activitatea de examinare proba practică va fi suspendată în perioada 17.08-21.08.2020”, a transmis, sâmbătă, Instituţia Prefectului Alba.

În total, de la începutul pandemiei în judeţul Alba au fost înregistrate 904 îmbolnăviri, dintre care 24 în urma testelor realizate vineri.

Potrivit DSP Alba, sunt 710 persoane vindecate şi 40 decese. Vineri, în Alba au fost prelucrate în total 700 probe, la DSP. Numărul total de teste efectuate până în prezent în judeţ a ajuns la 50.536. În Alba sunt 154 de cazuri active de COVID-19.

Localităţile din care provin cazurile noi (15 august): Alba Iulia – 12 cazuri noi, Sebeş – 2 cazuri noi, Noşlac – 2 cazuri noi, Avram Iancu – 2 cazuri noi, Galda de Jos – 1 caz nou, Gârbova – 1 caz nou, Ighiu – 1 caz nou, Vinţu de Jos – 1 caz nou, Zlatna – 1 caz nou, Vadu Moţilor – 1 caz nou


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările