VIDEO Imagini şocante şi revoltătoare în SUA. Momentul în care un poliţist este lovit din plin într-o intersecţie

VIDEO Imagini şocante şi revoltătoare în SUA. Momentul în care un poliţist este lovit din plin într-o intersecţie

FOTO nypost.com

Tensiunile curente din Statele Unite riscă să degenereze într-o spirală a violenţei. Marţi dimineaţă, un poliţist din New York a fost lovit intenţionat de o maşină şi a rămas inert pe asfalt.

Ştiri pe aceeaşi temă

O imagine şocantă vine din cartierul newyorkez Bronx. Potrivit unui filmuleţ distribuit pe reţelele de socializare şi preluat de presa americană, un poliţist a fost lovit din plin într-o intersecţie în faţa altor trecători.

„Oh, nu! Oh, Dumnezeule”, strigă o martoră la scenă, în timp ce făptaşul se face nevăzut.

O autospecială a sosit imediat la faţa locului şi l-a transportat pe poliţist la spital.

Conform Poliţiei din New York, victima este în stare gravă, dar viaţa sa nu este în pericol.

Poliţia din New York nu-i dezvăluie numele, dar afirmă că el fusese solicitat în zonă în legătură cu o serie de spargeri.

Făptaşul este căutat în continuare.

De o săptămână încoace, Statele Unite traversează cel mai tensionat episod social din acest an. Violenţele au izbucnit pe fondul unor proteste organizate în urma uciderii lui George Floyd, un afro-american, în timpul unei arestări la Minneapolis, statul Minnesota. În acest context de turbulenţe, cel puţin cinci poliţişti au fost împuşcaţi de persoane neidentificate.

ATENŢIE! Imagini ce pot afecta emoţional

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: