Un bărbat înarmat care a încercat să intre în sediul ONU din New York s-a predat poliţiei

Un bărbat înarmat care a încercat să intre în sediul ONU din New York s-a predat poliţiei

Foto: capturaFacebook / Momentul reţinerii de către poliţia new-yorkeză a unui bărbat înarmat în faţa sediului ONU

Poliţia din New York (NYPD) a reţinut un bărbat înarmat la sediul ONU, conform Reuters. Potrivit unui purtător de cuvânt al NYPD, „omul a fost reţinut şi nu există nicio ameninţare pentru public”. Reprezentantul secţiei de poliţie a precizat că în urma incidentului nu au fost victime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul înarmat care a încercat să intre în sediul ONU a acceptat să se predea după ce a dat poliţiei mai multe caiete, cerând ca acestea să fie predate ONU.

Poliţia a izolat străzile adiacente, iar la faţa locului au fost văzute şi forţele speciale.

Potrivit reprezentanţilor NYPD, un bărbat alb în vârstă de 60 de ani a ameninţat că se sinucide, iar poliţia l-a îndemnat să se predea.

Pe Twitter, departamentul de poliţie al oraşului a atenţionat că ar trebui să se evite zona incidentului, în ciuda arestării respectivului bărbat înarmat.


La rândul său, un ofiţer de securitate ONU a declarat că „operaţiunea este finalizată”.


Joi, în conformitate cu un reprezentant al Secretarului General al ONU, Stephane Dujarrick, un bărbat necunoscut a încercat să intre în sediului central al ONU, înarmat cu o puşcă. Potrivit reprezentantului Secretarului General al ONU, bărbatul nu are nicio legătură cu organizaţia, iar motivele acţiunii lui sunt necunoscute.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările