Un tânăr din Franţa a fost expulzat în Algeria pentru că a refuzat să livreze mâncare evreilor

Un tânăr din Franţa a fost expulzat în Algeria pentru că a refuzat să livreze mâncare evreilor

Foto Unsplash.com

Un algerian în vârstă de 19 ani a fost expulzat în acest weekend din Franţa în Algeria. Băiatul a fost condamnat în ianuarie la 4 luni de închisoare pentru că a refuzat în repetate rânduri să livreze mâncare evreilor. Tânărul lucra pentru Deliveroo Strasbourg, o societate de curierat rapid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut de ministrul de Interne, Gérald Darmanin: ”curierul de mâncare la domiciliu care a afirmat că nu doreşte să livreze clienţilor evrei a fost expulzat de pe teritoriul Franţei după ce şi-a executat pedeapsa”, a scris ministrul francez adăugând că ”ura antisemită nu îşi are locul în Franţa”, conform G4media.

La Strasbourg, ambasadorul israelului în franţa s-a întâlnit cu mai mulţi propietari de restaurante pentru a discuta despre „această manifestare a urii”. 

„Am venit pentru ca să le spun că este timpul să se înţeleagă că antisionismul şi antisemitismul sunt aceaşi molimă care alimentează aceeaşi ură milenară”, a declarat presei franceze ambasadorul Israelului în Franţa.

Imediat după incident, directoarea generală pentru Franţa a societăţii de curierat rapid s-a declarat şocată de cele întâmplate şi a scris pe o reţea de socializare că ”antisemitismul şi nicio altă formă de discriminare nu îşi are locul în această societate”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările