Un bătrân a câştigat la loterie pentru că şi-a uitat ochelarii şi nu a mai putut juca numerele favorite

Un bătrân a câştigat la loterie pentru că şi-a uitat ochelarii şi nu a mai putut juca numerele favorite

Un bătrân din Marea Britanie a câştigat 116.124 de lire sterline, doar pentru că şi-a uitat ochelarii şi nu a mai putut juca numerele favorite.

Denis Fawsitt, un bărbat în vârstă de 80 de ani din Hatton, Marea Britanie, a câştigat 116.124 de lire sterline la loterie, după ce şi-a uitat ochelarii de vedere acasă şi nu a mai putut juca numerele favorite.

De fiecare dată când juca la EuroMillions, bărbatul obişnuia să pună datele de naştere ale membrilor familiei sale. Luna trecută, Denis Fawsitt şi-a uitat ochelarii acasă şi a fost nevoit să joace numere aleatorii din urna pusă la dispoziţie de vânzătoare.

„Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii şi am încercat să-mi aleg numerele favorite, dar pur şi simplu nu am putut”, a explicat octogenarul. „S-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii ale mele”, a completat el.

„După cele întâmplate în agenţie, aveam un sentiment tare amuzant că voi câştiga. I-am spus soţiei mele în acea seară că vom câştiga un premiu mare”, a afirmat bărbatul, conform Digi24.

Bătrânul a câştigat suma de 116.124 de lire sterline, echivalentul a 113.000 de euro. A sărbătorit victoria alături de soţia sa, în vârstă de 79 de ani.

„Am fost şocat când am aflat vestea. Dacă nu aveam probleme cu spatele, aş fi dansat”, a spus Denis. Ann a adăugat: „El a băut puţin whisky, eu m-am desfătat cu un sherry”.

Cei doi vor investi bani în redecorarea casei, în grădină şi într-un televizor nou, dar vor dona o bună parte şi copiilor şi nepoţilor lor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările