Cine sunt cele cinci ispite feminine de la „Insula iubirii“ FOTO

Cine sunt cele cinci ispite feminine de la „Insula iubirii“ FOTO

Francesca Feraru vrea să seducă bărbaţii cu inocenţă FOTO Antena 1

Cinci ispite feminine vin să pună pe jar inimile bărbaţilor înscrişi la „Temptation Island - Insula iubirii“, fiecare cu propriile motivaţii şi arme. Una dintre ele, o fostă concurentă, abordează o nouă postură, în timp ce celelalte au tactici diferite de a seduce. Show-ul începe din 11 mai, la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şi-au făcut jurăminte de iubire şi au acceptat biletul de avion către Thailanda cu certitudinea că, la finalul călătoriei, vor ajunge la concluzia că relaţia lor de cuplu este una indestructibilă. Cele cinci cupluri care îşi vor testa relaţia de iubire în cadrul celui de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island - Insula iubirii“ vor trece însă prin probe de foc: ispitele alese în funcţie de preferinţele lor, dezvăluite la casting, petrecerile zilnice, plajele exotice şi activităţile inedite vor fi percepute ca promisiuni ale unui nou început pentru mulţi dintre cei care, cu doar câteva zile în urmă, îşi declarau înfocat iubirea faţă de partenerii lor.

Cinci ispite feminine, una mai frumoasă decât cealaltă, vor face tot ce le stă în putinţă pentru a cuceri bărbaţii despărţiţi - cel puţin pentru moment - de femeile cu care au o întreagă istorie. Cinci femei dispuse să rişte totul vor face zilele mai frumoase domnilor şi nopţile crunte doamnelor. Ceea ce este paradis pentru bărbaţi este infern pentru femei.

Iată care sunt cele cinci femei care îşi vor etala armele de seducţie în Thailanda, în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Temptation Island - Insula iubirii“, care va începe din 11 mai, Antena 1.

Deea (Andreea Ienciu), de la concurentă la ispită

A avut curaj, şi-a asumat greşelile din trecut, a făcut tot ce a simţit în cadrul acestui reality show, iar cel de-al doilea sezon al emisiunii o surprinde într-o nouă ipostază: Deea, fostă concurentă, devine ispită. Dacă anul trecut ea a fost cea care a acceptat să îşi supună relaţia testului suprem al încrederii, acum frumoasa brunetă trebuie să vadă dacă există bărbaţi care nu cedează farmecului său.

„Trecerea de la statutul de concurent la cel de ispită a fost a doua cea mai interesantă şi frumoasă experienţă din viaţa mea. A fost, într-adevăr, un test pentru mine şi limitele mele, acela de a vedea până unde pot să merg în această emisiune. Faptul că am fost concurentă anul trecut m-a ajutat să deschid ochii, să văd exact ce îmi doresc. Aşa că am vrut şi eu, la rândul meu, să ajut pe altcineva să sesizeze dacă se află în relaţia potrivită sau nu“, a recunoscut Deea. „Mizez în primul rând pe naturaleţe, sex-appeal şi ochii mei pătrunzători“, mai spune ea. 

FOTO Antena 1 

Cătălina Manole, o rivală pentru orice femeie

Cătălina este actriţă şi model şi se consideră o persoană deschisă, spontană şi sociabilă. „Îmi place mult să călătoresc şi să am parte de experienţe noi. Iubesc fitnesul, muzica, filmele şi dansul“, declară tânăra şi e lesne de înţeles că toate aceste calităţi o transformă într-o rivală de calibru pentru orice femeie. Cât priveşte armele de seducţie pe care le va arunca în lupta din Thailanda, Cătălina spune sincer: „Îmi vine foarte uşor şi natural să seduc pe oricine se află în jurul meu. Mizez pe privire, contactul vizual e cel mai important, apoi pe aerul misterios, urmat de felul în care fac pe cineva să se simtă atunci când e în preajma mea“. 

FOTO Antena 1 

Francesca Feraru, ispita cu chip de inocentă

Francesca face PR pentru un club, iar ideea de a fi ispită în cadrul reality show-ului „Temptation Island - Insula iubirii“ a atras-o tocmai pentru că, aşa cum spune ea, „chiar trebuie să desparţi nişte cupluri pe bune. Să fii ispită e interesant, dar în viaţa de zi cu zi nu poţi face asta fără să fii blamată“. Culmea, Francesca plănuieşte să cucerească bărbaţii mizând pe inocenţă. „Întotdeauna mi s-a părut că cel mai sigur mod de a seduce un bărbat este să-l faci să creadă că eşti o fată normală şi nu prezinţi niciun pericol. Cea mai mare înşelătorie a Diavolului e să te facă să crezi că nu există“, delcară sigură pe ea Francesca. 

FOTO Antena 1 

Ramona Osz se bazează pe puterea de convingere

Ramona este make-up artist şi are un site de lenjerie intimă. „Am studiat psihologia şi sunt fascinată să descopăr oameni, caracterele lor şi modul în care aceştia gândesc. Sunt un bun ascultător şi-mi place să le redau oamenilor încrederea în sine atunci când au temeri“, declară Ramona, iar Thailanda pare a fi locul ideal pentru toate acestea. „Pe lângă atuurile fizice, consider că am o putere de convingere foarte mare şi pot influenţa oamenii pentru a deschide ochii asupra lucrurilor pe care uneori nu le văd. Îmi folosesc logica şi mă bazez pe intuiţie în unele momente şi mi se întâmplă rar să dau greş. Un corp frumos fără o minte pe măsură nu este suficient, deşi ştiu că la prima impresie oamenii te etichetează după felul în care arăţi. De aceea e mai bine să nu judeci o carte după copertă, încearcă să o descoperi şi vei fi surprins“, susţine Ramona. 

FOTO Antena 1 

Maria Ilioiu vrea să găsească un bărbat

Maria recunoaşte sincer că are o singură aşteptare de la această emisiune: „Să găsesc un bărbat“. Foarte încrezătoare în puterea ei de seducţie, tânăra mizează strict pe aspectul fizic pentru a duce în ispită bărbaţii de pe „Insula iubirii“: „Ştiu să fiu frumoasă şi senzuală fără a folosi cuvinte pentru asta“, susţine ea. Dacă îi vor ieşi planurile, în curând, la Antena 1. 

FOTO Antena 1 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările