Cătălina Rotaru este câştigătoarea „Vedeta populară“: momentul emoţionant în care tânăra îşi cheamă acasă mama plecată în Italia VIDEO

Cătălina Rotaru este câştigătoarea „Vedeta populară“: momentul emoţionant în care tânăra îşi cheamă acasă mama plecată în Italia VIDEO

Cătălina a izbucnit în lacrimi vorbind cu mama sa la telefon şi cerându-i să se întoarcă acasă

Cătălina Rotaru, reprezentanta Bucovinei, a câştigat al doilea sezon al talent show-ului „Vedeta populară“, de la TVR 1, şi marele premiu de 100.000 de lei. Cu suma câştigată, tânăra îşi doreşte să-şi aducă mama, plecată în Italia, înapoi în ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălina Rotaru, în vârstă de 20 de ani, a fost desemnată, joi seara, câştigătoarea concursului folcloric „Vedeta populară“, prezentat de Iuliana Tudor.
 
Cătălina s-a născut lângă Suceava, dar a mers la facultate la Cluj, unde este studentă la Etnologie în anul al doilea. Şi-a dat seama de-abia după ce a terminat liceul că vrea să-şi clădească o carieră în muzică şi s-a concentrat cu toate puterile ei în această direcţie. A fost crescută de la două luni de bunici şi a existat chiar o perioadă de câţiva ani în care a trăit singură. Părinţii ei erau plecaţi la muncă în Italia. A devenit mamă, soră şi bunică pentru fratele ei mai mic, care îi calcă pe urme în ceea ce priveşte muzica. Vrea să îl ştie împlinit şi pe el.
 
 
 
Cătălina, care a reprezentat Bucovina, s-a calificat în finala emisiunii alături de Ştefan Negru (Moldova) Ioana Milculescu (Oltenia), Alin Ienciu (Ţinutul Pădurenilor) şi Manuela Bucătaru (Bucovina). Pe locul al doilea, s-a clasat Manuela Bucătaru, iar locul al treilea a revenit Ioanei Milculescu.
 
 

Cătălina, dialog printre lacrimi cu mama sa la telefon: „Vii acasă, da?“

 
Imediat după ce Grigore Leşe a anunţat numele câştigătorului, Cătălina şi-a sunat mama, care este plecată în Italia, iar dialogul celor două s-a lăsat cu lacrimi din partea câştigătoarei, a cărei mare dorinţă este să-şi aducă mama acasă.
 
„Ia ghici, tu, de mâine, vii acasă, ai auzit?“, i-a spus Cătălina mamei sale după ce a anunţat-o că a câştigat. „Vii, da?“, a insistat tânăra printre lacrimi, însă întrebarea ei a rămas fără răspuns, motiv pentru care s-a arătat puţin dezamăgită. În urma conversaţie telefonice, Cătălina a spus: „O să fiu la fel de fericită, chiar dacă nu am primit niciun răspuns“.
 
 
În seara finalei, cei cinci concurenţi au trecut prin două probe: intepretarea de muzică lăutărească şi a celor mai cunoscute melodii din zona pe care o reprezintă. În finala Vedeta populară, trei dintre membrii juriului - Niculina Stoican, Cornelia Rednic şi Grigore Leşe au prezentat momente artistice din zonele pe ei le reprezintă, după încheierea rolului de juraţi. Şi prima Vedetă populară, Alexandra Chira, s-a întors în platoul emisiunii pentru un număr special.  
 
Pe parcursul întregului concurs, inclusiv la finală, concurenţii au fost acompaniaţi de Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Generale a Capitalei, susţinută de Creart, dirijor Marius Zorilă. Ca şi în semifinală, Junii Sibiului au fost alături de concurenţii finalei în ambele probe, coregrafia momentelor fiind semnată de Silvia Macrea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările