Simona Gherghe, reacţie după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct. Ce spune despre varianta că totul a fost plănuit

Simona Gherghe, reacţie după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct. Ce spune despre varianta că totul a fost plănuit

Captură video

Mirela Vaida a fost atacată, vineri, în platoul emisiunii „Acces direct“, cu o cărămidă de o femeie dezbrăcată, iar colegii de breaslă îi vin în ajutor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Gherghe, fostă prezentatoare la aceeaşi emisiune, i-a transmis colegei de la Antena 1 un mesaj de susţinere. Totodată, Simona a adus şi câteva lămuriri despre incidentul şocant.

„Mirela, ştiu că treci prin momente cumplite. Sper doar că puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi. Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake, le spun doar că breşe în securitate s-au văzut şi la case mai mari, în cazul preşedinţilor. Nu te pui cu mintea unui om bolnav. E groaznică scena şi da, nu e deloc normală situaţia, dar nu credeţi în scenarii. Ştiu bine locul, ştiu şi oamenii de acolo şi a fost o eroare de securitate. Şi, mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranţă de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întotdeauna”, a scris Simona Gherghe într-un InstaStory.

O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii Access Direct a atacat-o pe Mirela Vaida cu un obiect contondent, strigându-i să-i dea „banii“. Producătorii au chemat Poliţia şi Ambulanţa.

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida era vizibil marcată şi a povestit plângând că este şocată.

Află mai multe detalii despre incident pe Click!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările