Mark Wahlberg a dezvăluit regimul draconic zilnic pe care l-a adoptat pentru un rol

Mark Wahlberg a
dezvăluit regimul draconic zilnic pe care l-a adoptat pentru un rol

FOTO captură video Instagram

Actorul în vârstă de 47 de ani, cunoscut şi pentru fizicul său bine întreţinut, a detaliat un regim zilnic draconic pe care l-a ţinut, răspunzând la întrebările fanilor săi de pe Instagram, scrie BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o zi obişnuită, vedeta se dă jos din pat la ora 02:30, înainte de o jumătate de oră de rugăciune.
 
După micul dejun de la ora 03:15, Mark are un antrenament de 95 de minute, urmat de o altă masă, duş, gustare, golf şi „recuperare în camera criogenică”, toate înainte de ora 10:30. Mark a mai dezvăluit că merge la culcare la ora 19:30.
 
Recuperarea prin crioterapie este un tratament preferat de către atleţi, care foloseşte azotul lichid pentru a reduce durerile de muşchi şi de încheieturi.
 
Wahlberg are dedicată o oră şi jumătate pentru duş, urmată de jumătate de oră de golf.
 
 
În ceea ce priveşte mâncarea, actorul american a spus că „încep cu fulgi de ovăz, afine şi unt de arahide pentru micul dejun.” 
 
„Apoi îmi fac un shake cu proteine, trei burgeri de curcan, trei bucăţi de cartof dulce, dimineaţa, pe la 05:30. 
La ora 8, mânânc în jur de 10 chiftele de curcan. La 10:30, îmi pregătesc o salată cu carne de pui la grătar şi cu două ouă fierte tari, măsline, avocado, castravete, roşie şi salată verde.
 
Apoi, la ora 13:00, mănânc o friptură New York cu ardei verzi. La 15:30, urmează pui la grătar şi pak choi. În jur de 17:30-18:00 servesc o minunată bucată de halibut sau cod sau un biban de mare, cu legume, poate câţiva cartofi gratinaţi şi pak choi. Şi în timpul zile beau foarte multă Aquahydrate (n.r. apă  alcalinizată, potrivită pentru sportivi şi oameni activi). Şi gata.”
 
Regimul intens  a avut loc anul trecut, pentru 47 de zile,  în contextul unui proces de pregătire pentru rolul principal din viitorul său film, „Mile 22”.
 
Actorul s-a ţinut de programul său chiar şi în vacanţele cu familia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: