Ion Caramitru, înmormântat vineri, la Cimitirul Bellu, cu onoruri militare

Ion Caramitru, înmormântat vineri, la Cimitirul Bellu, cu onoruri militare

A venit ziua despărţirii de Ion Caramitru, actor din galeria de aur, care ne-a părăsit duminică, 5 septembrie, la vârsta de 79 de ani. Momentul trist a reunit la căpătâiul său colegi de teatru, politicieni, prieteni, feţe regale şi familia greu încercată. Ion Caramitru este înmormântat vineri, 10 septembrie, cu onoruri militare, la cimitirul Bellu din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ion Caramitru a fost depus la Biserica Visarion din Capitală, după care, cortegiul funerar se va îndrepta către Teatrul Naţional din Bucureşti, instituţie căreia Ion Caramitru i-a dedicat ultimii 16 ani din viaţă. ”În drumul de la Biserica Visarion spre Cimitirul Bellu, cortegiul se va opri în faţa Teatrului Naţional I.L. Caragiale, pentru a ne lua rămas bun de la el şi a-i aduce, ca omagiu, aplauzele noastre”, au transmis reprezentanţii TNB. Ceremonia de la TNB este programată pentru ora 12.00.

Vezi imagini şi interviuri exclusive pe click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările