Diana Dumitrescu este însărcinată. Cum a făcut actriţa anunţul FOTO

Diana Dumitrescu este însărcinată. Cum a făcut actriţa anunţul FOTO

Diana Dumitrescu FOTO Acasă TV

Actriţa şi vedeta de televiziune Diana Dumitrescu, în vârstă de 35 de ani, a anunţat că este însărcinată şi a publicat o fotografie în care îşi arată burtica de gravidă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Diana Dumitrescu a anunţat că este însărcinată pentru prima dată, la vârsta de 35 de ani. 

Actriţa a publicat o fotografie pe contul ei de Facebook, prin care îşi arată burtica de gravidă. 

„S-a întâmplat o minune. Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne aşteptam mai puţin“, a fost mesajul care a însoţit imaginea. 
 
Diana Dumitrescu s-a căsătorit în septembrie 2018 cu omul de afaceri Alin Boroi, cu care are o relaţie de câţiva ani. 
 
 
Nunta a fost una restrânsă şi a avut loc în Poiana Braşov. Potrivit actriţei, cuplul a luat decizia de a se căsători cu doar două săptămâni înainte: 
 
„A fost pe repede înainte, dar a fost totul foarte frumos. Am primit foarte multe urări şi sunt foarte fericită. Am fost foarte emoţionată, nu mă aşteptam să fie atât de greu a două oară, dar mărturisesc că a fost chiar mai greu decât prima dată“, a spus Diana Dumitrescu în cadrul emisiunii „Agenţia VIP“ de la Antena Stars. 

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. Actriţa a fost căsătorită cu regizorul Ion Ducu (37 de ani), de care a divorţat în 2014, după o căsnicie de patru ani. 
 
FOTO Facebook Diana Dumitrescu 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: