Bebe Cotimanis dezvăluie de ce a plecat de la Românii au talent: „Am avut o păţanie uşor nefericită“

Bebe Cotimanis dezvăluie de ce a plecat de la Românii au talent: „Am avut o păţanie uşor nefericită“

Bebe Cotimanis a făcut parte din juiul show-ului de la Pro TV timp de un sezon

Actorul Bebe Cotimanis (63 de ani) a vorbit într-un interviu despre momentul plecării sale de la emisiunea „Românii au talent“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bebe Cotimanis, fost membru al juriului de la „Românii au talent“, înlocuit de actorul Florin Călinescu (62 de ani), a povestit, într-un interviu pentru Libertatea, că nu i-a părut rău pentru plecarea sa din cadrul emisiunii şi spune că a avut o „păţanie uşor nefericită“.
 
În calitate de membru al juriului a fost pus să aleagă între doi concurenţi, iar actorul a decis ca o fetiţă, Nicoleta Iancu, să nu meargă mai departe în show. În acel moment, fetiţa a început să plângă şi i-a spus că nu îl va ierta niciodată, iar acest fapt l-a afectat profund pe actor. „A avut legătură cu plecarea mea“, spune artistul. 
 
„Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o păţanie uşor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăşti. Era o fetiţă, Nicoleta Iancu. Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria oraşului a hotărât să-i bage în spate şi o trupă de dansatori, din care doi cam beţi. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg, iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe. 
 
Fetiţa a început să plângă, m-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopţile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând. A avut legătură cu plecarea mea, am simţit o uşurare atunci. Am considerat-o extraordinară. Printr-o întâmplare, unul dintre concurenţi a dispărut, iar Nicoleta a intrat în finală. Când eram în turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o puştoaică… mai bătrână cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat înainte de spectacol. Jucam «D-ale carnavalului». A stat în sală şi m-a aplaudat“, a povestit actorul. 
 
În momentul în care s-a făcut schimbarea de la masa juriului „Românii au talent“, în anul 2015, Cotimanis a declarat în exclusivitate pentru ziarul „Adevărul“: „Am avut de ales între mai multe proiecte atât ale Pro TV, cât şi unele strict personale, dar şi profesionale – trei piese de teatru şi colaborări. Anul acesta «Românii au talent» va avea cu siguranţă un Bebe lipsă şi un Florin în plus. Este decizia mea, nimeni nu este profesional de neînlocuit, iar când în locul meu vine Călinescu, un om plin de umor şi cunoştinţe într-ale showbiz-ului, lucrul acesta nu poate fi decât benefic“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările