Adio, vacanţă! Jennifer Lopez a plecat singură cu avionul din sudul Franţei. A luat cu ea şi cheia inimii lui Ben Affleck?

Adio, vacanţă! Jennifer Lopez a plecat singură cu avionul
din sudul Franţei. A luat cu ea şi cheia inimii lui Ben Affleck?

Jennifer Lopez înainte de a pleca din vacanţă. Foto: Profimedia

Ben Affleck a plecat din Europa spre America înaintea iubitei sale. Ea şi-a continuat vacanţa în Portofino, apoi a plecat singură cu avionul din Franţa.

În Portofino, fără Ben, Jennifer a fost surprinsă în fotografii foarte melancolică. A îmbrăcat o rochie albă, care a marcat şi mai mult dispoziţia romantică a divei.

De atunci, cei doi au petrecut mult timp scriindu-şi mesaje, căci după plecarea lui, cântăreaţa a fost văzută în timp ce scria pe telefon sau când vorbea pe FaceTime.

Înainte de pleca de la bordul iahtului care le-a adus atâtea bucurii şi amintiri, Ben Affleck i-a dăruit iubitei Jennifer Lopez un colier care pare a reprezenta cheia inimii sale. J Lo a purtat această cheie şi a accesorizat-o cu un superb caftan Valentino în ultima zi de vacanţă. Vezi fotografiile!

Citeşte mai departe aici...

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările