Câte cireşe poţi cumpăra cu un euro. Campania inedită a celei mai mari bănci din România

Câte cireşe poţi cumpăra cu un euro. Campania inedită a celei mai mari bănci din România

Cea mai mare bancă din România a adăugat o „valută“ nouă la cursul de schimb valutar, cireşele, solidarizând cu românii care au inundat reţelele de socializare, în ultima perioadă, glumind pe seama preţului mare al acestor fructe.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Valută nouă în cursul valutar de la BT”, glumeşte Banca Transilvania, pe pagina de Facebook, explicând că a decis să adauge cireşele ca valută pentru că „ne adaptăm condiţiilor macroeconomice”.

Şi pe site-ul BT cireşele au apărut ca valută. Potrivit cursului „oficial” al BT, cu un euro de 4,81 lei la casele de schimb valutar, românii pot cumpăra mai puţin de trei cireşe, în timp ce un dolar vândut cu 4,34 lei la casele de schimb poate fi schimbat pe două cireşe.

Majoritatea internauţilor au apreciat umorul băncii, iar alţii au glumit pe seama comisioanelor şi a dobânzilor mici la depozite. Câteva din glumele internaţiulor:

„Opinia mea nu contează, aşa că nu mă bag! Poate că acest comentariu nu o să fie important pentru majoritatea oamenilor de aici. Unii dintre voi îl vor ignora, majoritatea nu se vor obosi să citească şi va trece neobservat împreună cu alte comentarii, sau poate că voi fi criticat, dar vreau să ştiţi că am cireşe de vânzare”.

„Programul «prima cireaşa», pe când?”                                           

„Se poate să îmi achit creditul ipotecar în cireşe? Daca da, la ce bancomat le pot depune?”

„Primiţi şi cartofi noi?”

„La câte glume aveţi mai bine mergeti la iUmor. Să le ziceţi şi gluma cu dobânzile de 1% la depozite”.

„Acceptaţi ipotecă pe un cireş roditor în vederea unui credit ipotecar?”

„Să îţi arăt în cireşe şi comisioanele pe care ni le iau nouă?”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: