Stiri despre vulnerabilitati

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Zece predicţii despre atacurile cibernetice din 2020
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece predicţii despre atacurile cibernetice din 2020

  Anul 2019 va stabili un nou record în care numărul ameninţărilor informatice va atinge pragul de un miliard. Specialiştii în securitate informatică de la Bitdefender anticipează că în 2020 atacurile vor deveni din ce în ce mai sofisticate, cu consecinţe devastatoare pentru oameni şi companii.

 • Vulnerabilităţile UE şi aterizarea cu picioarele pe pământ: Viitorul posibil al Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vulnerabilităţile UE şi aterizarea cu picioarele pe pământ: Viitorul posibil al Europei

  Proiectul european a fost întotdeauna rezultatul unei viziuni, a unor vizionari, a unor lideri de excepţie, capabili să convingă statele europene, pe proprii concetăţeni şi să dirijeze spre o realitate plăsmuită din imagini şi aspiraţii, bazată pe principii şi valori comune, cu largă respiraţie etică. De unde şi valenţa idealistă a unui asemenea proiect, dar şi crearea de aşteptări şi speranţe nemăsurate.

 • Vulnerabilităţile DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vulnerabilităţile DNA

  Şi despre acest dosar important aflat la DNA opinia publică, cetăţenii cinstiţi cărora li s-a adresat Laura Codruţa Kovesi, trebuie să ştie în ce stadiu de cercetare se află, la fel ca şi în cazul altor dosare grele, pentru a fi preîntâmpinate vulnerabilităţi ca în cazul Microsoft sau altele, care s-au prescris. Trebuie mai multă transparenţă publică, periodic, opinia publică să fie informată despre stadiul cercetărilor în dosarele grele.

 • SRI - Legături periculoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SRI - Legături periculoase

  Lucrurile nu stau tocmai pe roz în interiorul acestei instituţii, dovadă şi audierea maraton din Parlament a directorului SRI, Eduard Hellvig, audiere care, pe lângă răspunsurile banale, gen nu avem acoperiţi în Justiţie şi politică, de neimplicare în protestele de stradă, a arătat şi o anumită vulnerabilitate. O vulnerabilitate periculoasă pentru România, prin încercările de decredibilizare şi destabilizare a SRI.

 • Prevenire. Campanie de informare pentru folosirea în siguranţă a dispozitivelor mobile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prevenire. Campanie de informare pentru folosirea în siguranţă a dispozitivelor mobile

  Poliţia Română s-a alăturat campaniei de conştientizare a mallware-ului ce afectează dispozitivele mobile, derulată în această săptămână, la nivel paneuropean.  Oamenii legii vor transmite informaţii despre riscurile şi vulnerabilităţile dispozitivelor mobile, precum şi recomandări despre cum poţi să-ţi securizezi activitatea online.

 • Marele Zid Rusesc. Şi vulnerabilităţile  care ne apar şi dinspre Vest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marele Zid Rusesc. Şi vulnerabilităţile  care ne apar şi dinspre Vest

  Vladimir Vladimirovici Putin lucrează la proiectul „Marelui Zid Rusesc” de apărare faţă de „agresiunea” Vestului – deşi încă nu îi este clar unde va fi amplasat acesta. În paralel, avem de notat că relaţia Austriei cu Rusia poate deveni subiect de vulnerabilitate pentru securitatea naţională; atenţia noastră ar trebui să fie distribuită în aceeaşi măsură spre graniţa de vest a României, nu numai spre cea de est. De Liviu Mureşan

 • Între bine şi rău în criminalitatea informatică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între bine şi rău în criminalitatea informatică

  Darren White, şeful serviciilor secrete ale Statelor Unite la nivel local în România, declara că pe o scară de la 1 la 10 infracţionalitatea digitală din România primeşte nota 10!

 • Ce cred politicienii despre includerea presei laolaltă cu terorismul la capitolul ameninţări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce cred politicienii despre includerea presei laolaltă cu terorismul la capitolul ameninţări

  În timp ce Opoziţia acuză o viziune a preşedintelui privind rolul presei specifică "cretacicului democraţiei", unul dintre greii Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, ne trimite la Preşedinţie pentru orice fel de întrebări privind strategia de securitate naţională adoptată de Consiliul de Apărare a Ţării (CSAT) care include "campaniile den presă" printre vulnerabilităţile României. Ministrul Culturii, Kelemen Hunor (UDMR)

 • Criza din estul Europei, provocată de vulnerabilităţi prelungite şi şocuri externe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza din estul Europei, provocată de vulnerabilităţi prelungite şi şocuri externe

  "Vulnerabilităţile din statele Europei Centrale şi de Est s-au amplificat timp îndelungat, dar a fost nevoie şi de o combinaţie neobişnuită de şocuri externe şi de greşeli în politica economică internă, pentru izbucnirea crizei", a declarat Marek Belka, director al Departamentului pentru Europa din cadrul FMI, în cadrul unei întâlniri cu miniştrii de finanţe din zona euro.

Modifică Setările