Stiri despre viticultor

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Începe culesul strugurilor. Care sunt secretele unui vin bun de casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe culesul strugurilor. Care sunt secretele unui vin bun de casă

  Trebuie să ai talent şi să cunoşti bine secretele acestei ştiinţe, aceea de a prepara un vin bun, care să fie nu doar sănătos pentru trup, cât şi pentru sufletul omului. Băutura nu este lipsită de la nici o petrecere, iar în toată lumea se roganizează concursuri unde cele mai bune vinuri sunt premiate cu distincţii pentru aroma,mirosul, tehnica de preparare sau cât de bine se păstrează de-a lungul timpului.

 • Ştii să decodezi eticheta sticlei de vin?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştii să decodezi eticheta sticlei de vin?

  Pentru mulţi dintre noi, eticheta de pe sticla de vin poate semăna cu o limbă străină şi uneori, chiar poate fi într-o limbă străină, în funcţie de locul unde a fost produs vinul. Cu termeni precum „Denominazione di Origine Controllata” sau „fecundaţie primară non-inoculată”, am putea spune pe bună dreptate că citim ghidul staţiei spaţiale internaţionale.

 • FOTO Viticultor francez, prădat de doi români, condamnat pentru că a deschis focul asupra hoţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Viticultor francez, prădat de doi români, condamnat pentru că a deschis focul asupra hoţilor

  Un viticultor francez a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare pentru că a tras cu arma în furgoneta a doi români care au furat 400 de araci de vie dintr-un hangar situat pe podgoria lui. Aproximativ 100 de persoane au protestat faţă de sentinţa primită de viticultorul care, în opinia lor, a fost îndreptăţit să-şi apere astfel proprietatea.

Modifică Setările