4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Care sunt cele mai vândute mărci de maşini pe Autovit.ro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt cele mai vândute mărci de maşini pe Autovit.ro

  Anul trecut, valoarea autoturismelor puse la vânzare pe Autovit.ro a crescut cu 30% faţă de anul precedent. Dacă în 2017 s-au înregistrat tranzacţii de 600 de milioane de euro, în 2018 suma a ajuns la o sumă de 784 milioane de euro.

 • Când este cel mai bine să-ţi vinzi maşina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când este cel mai bine să-ţi vinzi maşina

  Atunci când îţi cumperi o maşină, mai ales nouă, te interesează foarte puţin sau chiar deloc valoarea ei de revânzare. Însă, după câteva luni sau ani, îţi dai seama că acest aspect devine un factor foarte important pe care nu ar fi trebui să-l ignori. Însă cum stabileşti cu exactitate când e momentul potrivit ca să-ţi vinzi maşina?

 • Cum scrii un anunţ bun atunci când
îţi vinzi maşina online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum scrii un anunţ bun atunci când îţi vinzi maşina online

  Mulţi dintre cei care încearcă să-şi vândă maşina şi nu primesc niciun apel au impresia că există pe piaţă o ofertă mai mare decât cererea. Unii amână vânzarea, alţii scad preţul. Însă, e foarte posibil ca problema să fie, de fapt, exact la redactarea anunţului şi modul în care şi-au prezentat maşina.

 • Ce acte
trebuie să ai pentru a vinde o maşină în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce acte trebuie să ai pentru a vinde o maşină în România

  Dacă vrei să îţi vinzi maşina trebuie să ştii că există câteva acte importante pe care trebuie să le ai pentru a încheia tranzacţia. În acest articol îţi prezentăm lista documentelor necesare şi ce paşi trebuie să faci până la predarea cheilor şi a maşinii.