Stiri despre valul patru covid

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • OMS se teme că Europa va fi acaparată de COVID-19: Circa 700.000 de decese s-ar putea produce din cauza acestei boli până în primăvară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  OMS se teme că Europa va fi acaparată de COVID-19: Circa 700.000 de decese s-ar putea produce din cauza acestei boli până în primăvară

  Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) îşi exprimă marţi îngrijorarea faţă de „acapararea” Europei de către pandemia de COVID-19, care ar putea conduce la 700.000 de morţi suplimentare pe acest continent, al cărui bilanţ al morţilor ar urma astfel să crească la 2,2 milioane până în primăvară, relatează AFP.

 • România fierbe în prag de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România fierbe în prag de iarnă

  Situaţia actuală şi direcţia în care evoluează lucrurile în ţara noastră ne indică faptul că vom avea o iarnă cu multe îngrijorări, probleme, greutăţi, provocări şi o disperare care îi va face pe mulţi români să iasă în stradă. Protestele de stradă nu rezolvă lucrurile, ci le complică tot mai tare. Iar puterea politică actuală, guvernarea de până acum şi-au dat dovada incompetenţelor şi incapabilităţilor de a rezolva lucrurile în sens pozitiv.

 • Alexandru Rafila: „Cred că vom depăşi maximul numărului de cazuri înregistrat în valul trei”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alexandru Rafila: „Cred că vom depăşi maximul numărului de cazuri înregistrat în valul trei”

  Deputatul PSD Alexandru Rafila firmă că România se află pe locul doi la nivel european în ceea ce priveşte transmiterea accelerată a infecţiei cu SARS-CoV- 2 în al patrulea val al pandemiei, în timp ce în state cu o rată ridicată a vaccinării răspândirea virusului începe să scadă. Rafila reclamă că autorităţi centrale, dar şi unele dintre autorităţile locale, au permis concentrări mari de persoane, din dorinţa de fi populare.

Modifică Setările