Stiri despre uniforma scolara obligatorie

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Uniforma
şcolară – reîntoarcerea la decenţă sau la comunism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uniforma şcolară – reîntoarcerea la decenţă sau la comunism

  Elevii din întreaga ţară ar putea fi obligaţi să poarte uniformă. Cel puţin asta prevede un proiect de lege iniţiat de deputatul PSD Cătălin Rădulescu, depus la Comisia de Administraţie a Camerei Deputaţilor. Oficialul a argumentat că introducerea uniformei în şcoli ar masca discrepanţele statutului financiar între elevi, care afectează într-un mod negativ dezvoltarea tinerei generaţii.

 • Întoarcerea „uniformelor şcolare“. Abuzul impus prin Regulamentul Şcolii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întoarcerea „uniformelor şcolare“. Abuzul impus prin Regulamentul Şcolii

  Elevii din mai multe oraşe din ţară acuză că în şcolile în care învaţă uniforma reprezintă o condiţie pentru accesul la educaţie, astfel încât cei care nu o poartă sunt trimişi acasă, încălcându-le astfel drepturile constituţionale. Toate au ieşit la iveală după ce presa a relatat cazul unei fetiţe de 11 ani care a fost dată afară de la ore pentru că purta o fustă cu model.

 • DEZBATERE Uniforma şcolară, la un pas să devină obligatorie prin lege
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DEZBATERE Uniforma şcolară, la un pas să devină obligatorie prin lege

  O nouă propunere legislativă care îi obligă pe elevi să poarte însemnele şcolii (uniformă, eşarfă sau insignă), când sunt la ore, este la un pas să fie adoptată de Camera Deputaţilor, for decizional în acest caz. Proiectul de lege, iniţiat în iunie 2014 de 24 de parlamentari, majoritatea deputaţi PNL, a trecut de Comisia de Învăţământ de la Camera Deputaţilor şi urmează să intre în plenul Camerei, cel mai devreme miercuri.

Modifică Setările