Stiri despre toni tecuceanu

  39 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bucureşti: Toni Tecuceanu este înmormântat astăzi la cimitirul Ghencea Civil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Toni Tecuceanu este înmormântat astăzi la cimitirul Ghencea Civil

  Ceremonia de înmormântare a actorului Toni Tecuceanu de la „Cronica Cârcotasilor" are loc astăzi la Cimitirul Civil Ghencea. El a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 37 de ani, la Spitalul „Matei Balş" din Capitală, în urma unor complicaţii la plamâni, dupa ce a contactat virusul A/H1N1.

 • Nici unu la sută dintre brăileni nu s-au vaccinat împotriva porcinei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nici unu la sută dintre brăileni nu s-au vaccinat împotriva porcinei

  Doar 2.608 de persoane s-au vaccinat până acum împotriva noii maladii, care a făcut înconjurul lumii. Până acum au fost confirmate 29 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripei porcine, dar şi două decese. Chiar dacă iniţial nu erau de acord, acum, unii elevi, îngroziţi de amploarea situaţiei vor să se vaccineze.

 • Moartea actorului Toni Tecuceanu i-a înspăimântat pe gălăţeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea actorului Toni Tecuceanu i-a înspăimântat pe gălăţeni

  Sute de gălăţeni s-au înghesuit să se vaccineze contra gripei porcine după ce s-a aflat vestea morţii actorului Toni Tecuceanu.În ultimele două zile autorităţile sanitare au confirmat alte şapte îmbolnăviri la Galaţi cu virusul gripei porcine.

 • Amintiri cu Toni: „Staţi liniştiţi la locurile voastre!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amintiri cu Toni: „Staţi liniştiţi la locurile voastre!“

  Prietenii şi rudele lui Toni Tecuceanu, decedat marţi din cauza gripei noi, şi-au amintit de momentele în care actorul le-a înseninat zilele. Acesta va fi înmormântat azi, la Cimitirul Ghencea Civil. Trupul neînsufleţit al actorului Toni Tecuceanu, decedat marţi după o serie de complicaţii cauzate de infecţia cu virusul A(H1N1), a fost depus ieri la Biserica de la Răzoare.

 • VIDEO FOTO Ultima cafea cu Toni Tecuceanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO FOTO Ultima cafea cu Toni Tecuceanu

  Toni Tecuceanu a fost răpus, ieri-dimineaţă, de gripa nouă. El avea 37 de ani. „Adevărul“ a realizat ultimul articol cu actorul, material publicat la 21 decembrie 2009 . Toni Tecuceanu a murit ieri-dimineaţă, în urma unor complicaţii survenite din cauza infecţiei cu virusul A(H1N1). „Adevărul“ a stat de vorbă cu actorul înainte de internare.

 • Bucureşti: Toni Tecuceanu i-a păcălit pe Chivu şi Mutu (VIDEO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Toni Tecuceanu i-a păcălit pe Chivu şi Mutu (VIDEO)

  Actorul Toni Tecuceanu era cunoscut pentru farsele sale, dar mai ales pentru rolurile pe care le interpreta la emisiunea "Cronica Cârcotaşilor". Acesta a reuşit să-i păcălească şi pe vedetele echipei naţionale Cristi Chivu şi Adrian Mutu

 • VIDEO Bucureşti: A murit Toni Tecuceanu de la Prima TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Bucureşti: A murit Toni Tecuceanu de la Prima TV

  Toni Tecuceanu, actorul de la emisiunea “Cronica Cârcotaşilor”, de la Prima TV, a murit azi-dimineaţă în jurul orei 3.00 din cauza unor complicaţii la plămâni , el fiind diagnosticat cu gripă porcină în Ajunul Crăciunului.

 • Moşii Crăciun invadează România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moşii Crăciun invadează România

  Sute de personaje în alb şi roşu pot fi văzute în marile oraşe ale României. Dincolo de costume, nu sunt nişte bătrânei nostimi, ci tineri cu pasiuni, tristeţi şi orgolii. Moş Crăciun e un actor grăbit. Moş Crăciun stă pe messenger. Moş Crăciun merge cu metroul. Am cunoscut câţiva tineri care îşi lipesc vată pe faţă şi merg prin grădiniţe şi sedii de firme.

Modifică Setările