Stiri despre terorism bruxelles

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tentative de atentat terorist dejucate de SRI în ultimii 25 de ani. Cazul celulei Al-Qaeda descoperite la Iaşi în 2003
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tentative de atentat terorist dejucate de SRI în ultimii 25 de ani. Cazul celulei Al-Qaeda descoperite la Iaşi în 2003

  Serviciul Român Informaţii (SRI) susţine, în monografia apărută în 2015, că motivul pentru care nu s-au produs mai multe atentate teroriste pe teritoriul ţării este “profesionalismului ofiţerilor de informaţii”. Cazul celor 15 pakistanezi, celula Al-Quaeda din Iaşi, jurnaliştii răpiţi în Irak sunt câteva exemple de succes descrise în sursa citată.

 • De la „bolnavul Europei” la bolnava Europă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la „bolnavul Europei” la bolnava Europă

  De pe la sfârşitul secolului al XVII-lea, Imperiul Otoman a devenit, pentru mai bine de un secol, „bolnavul Europei”, uriaşul imperiu din est incapabil să se adapteze şi să se reformeze în pas cu transformările modernităţii. Astăzi Europa se dezintegrează din prea multe reforme, şabloane ideologice ce au eşuat în dezastru.

 • Cele două războaie – sau despre atentatele de la Bruxelles
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele două războaie – sau despre atentatele de la Bruxelles

  Nu simt teamă, ci revoltă. Revolta că sîntem în plin război, iar liderii europeni sînt incapabili să-şi asume vremurile în care trăim. Revoltă pentru că prin ştirile şi postările pe care le citesc, sentimentul general este acela de frică. Revoltă pentru că politicienii europeni sînt încremeniţi în incompetenţa lor.

 • Teroare la Bruxelles
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teroare la Bruxelles

  Două explozii s-au produs la ora 7.48 în holul principal de intrare şi check-in al aeroportului internaţional Zaventem din Bruxelles, unul dintre cele mai importante din Europa, unde traficul de pasageri este extraordinar de intens la orice oră din zi şi din noapte.

Modifică Setările