Stiri despre termen lung

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ford analizează noi investiţii în Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ford analizează noi investiţii în Rusia

  Ford Motor, analizează noi investiţii în Rusia, şi a cheltuit în ultimii cinci ani peste 1,5 miliarde de dolari în fabrici de automobile şi motoare în această ţară,  relatează Bloomberg, citată de News.ro.

 • Datoria externă a României, la nivelul minim din ultimii cinci ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Datoria externă a României, la nivelul minim din ultimii cinci ani

  Datoria externă a României, care include atât împrumuturile statului din străinătate, cât şi datoriile entităţilor private, a scăzut în prima lună din acest an cu 1,2 miliarde euro, comparativ cu finalul anului trecut, până la 89,7 de miliarde de euro.

 • Pledoarie pentru evaziunea fiscală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pledoarie pentru evaziunea fiscală

  Un astfel de titlu nu ar putea decât să surprindă neplăcut pe toată lumea, deoarece este acceptat unanim că evaziunea fiscală este rea şi că nu îşi are locul într-o lume în care statul şi economia funcţioneaza bine articulate şi în cooperare eficace. Dar oare evaziunea fiscală apare din neant, fiind doar un simptom al lăcomiei unor oameni?

 • Planul lui Ponta. Ce stă în spatele lui?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Planul lui Ponta. Ce stă în spatele lui?

  Ieri s-a anunţat un Plan de atragere de investiţii şi creare de locuri de muncă de 10 miliarde euro investiţii străine si autohtone începute până la sfârşitul anului şi 50.000 de noi locuri de muncă. Unii l-au numit ambiţios, alţii au spus că este iluzoriu. Mulţi au considerat că este o iniţiativă bună, puţini l-au interpretat ca un joc de imagine, strict politic. Dar ce stă în spatele planului Ponta?

Modifică Setările