Stiri despre teatrul puck

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Regele Ungariei, Matia Corvin, şi Scufiţa Roşie, eroi în piese de teatru de păpuşi. Programul de weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regele Ungariei, Matia Corvin, şi Scufiţa Roşie, eroi în piese de teatru de păpuşi. Programul de weekend

  Artiştii Teatrului de Păpuşi Puck din Cluj vor deschide sâmbătă, 17 iunie, Festivalul Familiei Zurlandia la Domeniul Ştirbey cu spectacolul „Croitoraşul cel Isteţ”. La Cluj se vor pune în scenă spectacolele „Ha én lennek Mátyás Király”/„Dacă aş fi Matia Corvin” - sâmbătă, 17 iunie, de la ora 11.00 - şi ”Scufiţa Roşie” - duminică, 18 iunie, de la ora 11.00.

 • Teatrul Ţăndărică din Bucureşti a câştigat Festivalul Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete ”Puck”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatrul Ţăndărică din Bucureşti a câştigat Festivalul Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete ”Puck”

  Festivalul Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete ”Puck”, desfăşurat la Cluj, şi-a desemnat, vineri seară, căştigătorii. Teatrul Ţăndărică din Bucureşti a câştigat premiul “Cel mai bun spectacol” cu “Povestea porcului”. În cadrul festivalului au fost prezentate 39 de spectacole, susţinute de circa 320 de artişti şi de 22 de trupe din Italia, Ungaria, Republica Moldova şi România.

 • Păpuşi de poveste la Muzeul de Artă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Păpuşi de poveste la Muzeul de Artă

  Maeştrii păpuşari de la Teatru clujean „Puck" îşi prezintă azi, publicului de toate vârstele, creaţiile cărora le-au dat viaţă în ultimul deceniu. Cei mici pot vedea, timp de o lună, eroii din poveştile copilăriei atât sub formă de afişe, cât şi de păpuşi la Muzeul de Artă Cluj-Napoca. Expoziţia e deschisă de miercuri până duminică inclusiv, între orele 10.00-17.00. Intrarea costă 1 leu pentru copii, 2 lei pensiona

 • CLUJ: Festivalul teatrelor de păpuşi, abandonat de autorităţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CLUJ: Festivalul teatrelor de păpuşi, abandonat de autorităţi

  Festivalul „Puck“, unul din cele mai importante festivaluri de profil din Europa de Est, nu a obţinut niciun leu din partea autorităţilor clujene. Organizatorii au renunţat în premieră la statutul internaţional al festivalului, dar şi la toate evenimentele auxiliare spectacolelor.

 • Două spectacole gratuite, la 60 de ani de Puck
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două spectacole gratuite, la 60 de ani de Puck

  Amatorii teatrului de păpuşi pot urmări în această seară două spectacole, gratuite, unul în limba maghiară, iar cel de-al doilea în limba română, puse în scenă cu ocazia aniversării a 60 de ani de la înfiinţarea Teatrului de Păpuşi Puck.

 • Traian Săvinescu a adus „Muzicanţii din Bremen“ la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traian Săvinescu a adus „Muzicanţii din Bremen“ la Cluj

  Şi-a început cariera ca profesor de chimie, însă împlinirea şi-a găsit-o regizând teatru de păpuşi. La al 60-lea an din viaţă, atât al său, cât şi al Teatrului Puck, a adus clujenilor o piesă de excepţie.

Modifică Setările