Stiri despre summitul g7

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Comerţul
şi economia, surse de fricţiuni majore la summitul G7 de la Biarritz: reproşurile aduse lui Macron
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comerţul şi economia, surse de fricţiuni majore la summitul G7 de la Biarritz: reproşurile aduse lui Macron

  Liderii Grupului celor mai dezvoltate naţiuni ale lumii (G7) vor discuta duminică, la summitul anual care are loc la Biarritz, Franţa, despre conflictele comerciale care au loc la nivel mondial, fiind probabil ca discuţiile să scoată în evidenţă diviziunile mari existente între preşedintele american Donald Trump şi aliaţii săi occidentali, transmite Reuters.

 • Angela Merkel prezice un summit G7 cu „controverse“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angela Merkel prezice un summit G7 cu „controverse“

  Într-un context marcat de numeroase neînţelegeri între Washington şi partenerii săi, cancelarul german Angela Merkel a avertizat miercuri că se aşteaptă la „controverse“ în cursul summitului G7, prevăzut să aibă loc vineri şi sâmbătă în Canada.

 • Donald Trump îşi anunţă prezenţa la summitul G7 din Italia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Donald Trump îşi anunţă prezenţa la summitul G7 din Italia

  Preşedintele american, Donald Trump, va efectua în mai o vizită în Italia pentru a asista la summitul G7, a anunţat sâmbătă Casa Albă, ceea ce ar putea fi prima sa deplasare pe continentul european de la instalarea la Casa Albă.

 • Concluziile summitului G7: Ce spun principalii lideri ai lumii despre Brexit, tensiunile din Marea Chinei şi criza migraţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concluziile summitului G7: Ce spun principalii lideri ai lumii despre Brexit, tensiunile din Marea Chinei şi criza migraţiei

  O eventuală ieşire a Marii Britanii din UE ar reprezenta o „ameninţare gravă la adresa creşterii economice globale“ şi va duce la o inversare a tendinţei de dezvoltare a comerţului mondial, a investiţiilor şi a locurilor de muncă, au avertizat liderii celor mai dezvoltate şapte economii din lume (G7) în comunicatul final dat publicităţii vineri, după summitul din Japonia.

 • Agenda mondială pentru 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agenda mondială pentru 2015

  Anul 2015 va fi influenţat de multe decizii luate deja în 2014. După alegerile parlamentare din noiembrie, Barack Obama se va confrunta cu o majoritate republicană, iar Regina Elisabeta a II-a va deveni monarhul britanic cu cea mai lungă domnie.

 • Mini Ialta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mini Ialta

  Nu vă mai întrebaţi unde se decide soarta lumii...la Paris, în noaptea aceasta. Ca niciodată, pentru câteva ore se află în acelaşi timp în capitala Franţei atât regina Angliei, Barack Obama cât şi Vladimir Putin.