Stiri despre strada de carte

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Începe cea de-a patra ediţie a Festivalului Strada Armenească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe cea de-a patra ediţie a Festivalului Strada Armenească

  Între 28 şi 30 iulie. are loc cea de-a patra ediţie a Festivalului Strada Armenească, pe strada cu acelaşi nume şi în cadrul complexului armenesc- curtea interioară a Bisericii Armene, sediul Uniunii Armenilor din România, Muzeul Dudian, Centrul Cultural Armean şi Strada Armenească. Participanţii la festival se pot bucura de o serie de evenimente interactive prin care pot cunoaşte cultura armeană.

 • Strada de C'Arte legalizează traficul de cultură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strada de C'Arte legalizează traficul de cultură

  Festivalul Strada de C'Arte, ajuns la cea de-a patra ediţie, se va desfăşura între 23 şi 27 septembrie, în zona statuii ecvestre a Regelui Carol I din Bucureşti, unde, timp de cinci zile vor avea loc diverse evenimente, de la concerte la proiecţii de film.

 • Cultura iese în stradă: Festivalul „Strada de C'Arte”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cultura iese în stradă: Festivalul „Strada de C'Arte”

  În perioada 21-29 septembrie, se desfăşoară a doua ediţie a festivalului cultural în aer liber, „Strada de C'Arte”, organizat de Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”. Sub sloganul „Legalizăm traficul de cultură”, evenimentele vor avea loc pe strada Boteanu şi propun momente de literatură, cinematografie, pictură, muzică şi ateliere de creaţie pentru copii.

Modifică Setările