Stiri despre spatii mici

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Despre toleranţă, lemn, spaţii mici şi alte prostii la modă VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre toleranţă, lemn, spaţii mici şi alte prostii la modă VIDEO

  Zilele trecute, o librărie din Galaţi (da, din Galaţi!) a pus pe propria pagină de Facebook un filmuleţ de promovare în care – ghici ce? – doamnele librărese povestesc publicului, cu glas ferm şi cu o atitudine un pic ţâfnoasă, că ele susţin nişte valori. Foarte bine! – mi-am zis. Să promoveze valori, căci aşa progresează omenirea, nu trăind din ajutoare sociale şi nici lipind afişe electorale sau postând poze cu căţei pe internet.

 • Dumnezeu iubeşte piatra şi comunităţile mari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dumnezeu iubeşte piatra şi comunităţile mari

  Videoclipul-protest la adresa Catedralei Mântuirii Neamului tinde să producă un efect contrar celui propus. Mulţi vor sprijini construcţia catedralei (care e deja vizibilă), în dauna celor ce nu o doresc.  Asta pentru că Taxi şi prietenii, voci respectabile ale opiniei publice, au dat dovadă de uşoară naivitate teologică şi stângăcie în comunicare, asociată cu un subtil iz ne-ortodox.

 • Cum
să trăieşti cât mai comod într-un spaţiu mic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să trăieşti cât mai comod într-un spaţiu mic

  Faptul că locuiţi într-o casă mică nu vă împiedică să aveţi un trai cât se poate de confortabil, fără a resimţi acut lipsa spaţiilor vaste. Sigur că este mult mai uşor să depozitezi şi să organizezi o locuinţă care are camere mari şi tot felul de anexe. Dar, din păcate, nu sunt mulţi cei care dispun de aceste facilităţi.

Modifică Setările