Stiri despre sorin oprescu mita

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Terapia „minune“ a marilor penali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terapia „minune“ a marilor penali

  De acum înainte, marii penali corupţi, aparţinători ai grupurilor de criminalitate şi mafie organizată, care au spate şi susţinere la nivel înalt, pot să stea, pardon, să fure liniştiţi, chiar dacă într-o bună zi vor fi prinşi.

 • Oprescu, un produs garantat de Iliescu Băsescu USL Securitate Presă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprescu, un produs garantat de Iliescu Băsescu USL Securitate Presă

  Scriam în 2012 pe voxpublica un articol pe care-l citeau probabil doar serviciile secrete rânjind de „găozarul“ de mine la un Chivas (băutura oficială a Securităţii şi a fostului preşedinte). El se numea: „Cine-i cel mai protejat om din România şi De Ce”.

 • 30 de zile fără mită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  30 de zile fără mită

  Dependenţa de mită este ca dependenţa de păcănele, afirma un comentator zilele trecute, făcând trimitere la cazul Oprescu. Cât de mult putem lărgi pânza conceptului de dependenţă, fără a risca să o rupem? Am putea include aici şi datul, nu doar primitul de mită? În care autorul propune o probă prin care să ne diagnosticăm singuri.

 • Sorin Oprescu, un om inteligent sau „un băiat deştept”?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sorin Oprescu, un om inteligent sau „un băiat deştept”?

  Ştiam despre Sorin Oprescu că este un om inteligent, dar nu puteam bănui nicicum că este şi un „băiat deştept”. În anul 1995 am trecut la restructurarea „Societăţii Române de Radiodifuziune” în baza „Legii 41”. Restructurarea nu însemna „a da oamenii afară” - subînţeles cu care încă mai circulă  cuvântul „restructurare”-,  ci însemna, în primul rând,  refacerea organigramei, prin concursuri, de la bază până la vârf.

 • Şpaga afectează grav calitatea lucrărilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şpaga afectează grav calitatea lucrărilor

  Plecând de la analiza traseului şpagii în Primăria Capitalei, Moise Guran crede că limitarea nivelului de profit şi procentul de 10% care i-ar fi revenit primarului Sorin Oprescu demonstrează o oarecare grijă (cinică) pentru cetăţean.

 • Criminal de-a dreptul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criminal de-a dreptul

  Întrebări care îşi caută răspunsul: 1. De ce a fost denunţat primarul Sorin Oprescu de cei cu care făcea afaceri şi de ce abia acum? 2. Erau o parte din banii primiţi drept mită drenaţi către o anumită formaţiune politică şi dacă da, care este aceea?

Modifică Setările