Stiri despre silvian ionescu

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • USL îi dă în judecată pe Udrea, Videanu şi Liviu Negoiţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  USL îi dă în judecată pe Udrea, Videanu şi Liviu Negoiţă

  USL anunţă că îi va acţiona în judecată pe Elena Udrea, Adriean Videanu, Liviu Negoiţă, Silvian Ionescu şi Răzvan Murgeanu, "constatând agresivitatea fără precedent a manipulărilor şi intoxicărilor acestor oameni" la adresa candidatului USL pentru Primăria Sectorului 3, Robert Negoiţă, informează Mediafax.

 • Silvian Ionescu: Ponta este un măgar!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Silvian Ionescu: Ponta este un măgar!

  Fostul comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu, Silvian Ionescu, l-a acuzat pe premierul Ponta că a minţit atunci când a comunicat că l-a eliberat din funcţie, democrat-liberalul spunând că şi-a depus demisia la Registratura Guvernului în urmă cu opt zile.

 • Poluatori la zdup, deşeuri în aer liber
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poluatori la zdup, deşeuri în aer liber

  Miile de tone de deşeuri, pentru care trei afacerişti au fost arestaţi luna trecută, infestează încă periferia Capitalei. Autorităţile nu au fost în stare să distrugă substanţele părăsite, cu toate că recunosc faptul că acestea sunt foarte nocive pentru sol şi apă.

 • Udrea cheamă la raport şefii de filiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Udrea cheamă la raport şefii de filiale

  Liderii PDL de la sectoare vor trebui să dea socoteală în faţa Elenei Udrea pentru modul în care au cheltuit banii. Liderul interimar al organizaţiei din Capitală a comandat un audit intern. Nume grele din partid precum Silvian Ionescu, Anca Boagiu, Romeo Raicu vor trebui să dea explicaţii.

 • Silvian Ionescu mai rămâne în arest 30 de zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Silvian Ionescu mai rămâne în arest 30 de zile

  Judecătoria Sectorului 5 a prelungit ieri cu 30 de zile perioada arestului preventiv al lui Silviu Ionescu, cercetat pentru ucidere din culpă în cazul accidentului din Singapore.

Modifică Setările