Stiri despre selectare colectiva

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adevărul Live: Din plastic nu e fantastic. Cum
să avem un stil de viaţă mai eco?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Din plastic nu e fantastic. Cum să avem un stil de viaţă mai eco?

  Din vară, pungile din plastic vor fi interzise în România. E una dintre directivele europene pe care ţara noastră trebuie să le aplice, la fel cum, până în 2020, e obligată să atingă ţinta de reciclare de 50%. Am vorbit, la Adevărul Live, cu Anca Maria Baniţă şi Andrei Coşuleanu, membri fondatori ai Letʼs do it, Romania!, despre necesitatea reciclării, despre circuitul PET-ului în natură, dar şi despre ce putem face pentru a avea un trai mai eco.

 • Elevii alexăndreni au colectat 5 de tone de deşeuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii alexăndreni au colectat 5 de tone de deşeuri

  Şase şcoli din Alexandria au strâns peste 5 de tone de deşeuri în cadrul campaniei „oraşul verde”. Elevii clasei a 3-a B de la Şcoala 4 Alexandru Colfescu au reuşit performanţa de a colectat peste o tona de deşeuri, hârtie, carton sau peturi, fapt care i-a clasat pe locul I în cadrul concursului interşcolar care a vizat colectarea selectivă.

 • Gunoiul alexăndrean ajunge în … Cosmos!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gunoiul alexăndrean ajunge în … Cosmos!

  5000 de metri cubi de gunoi. Aceasta este cantitatea de deşeuri menajere pe care o produc în fiecare lună alexăndrenii. Din păcate, gunoiul alexăndrean “ costă mult”, conform directorului firmei de salubrizare din Alexandria. Acest lucru poate fi şi din cauza faptului că “gunoiul strâns de la alexăndreni ajunge în… Cosmos”.

Modifică Setările