Stiri despre scriitor carmen zamfirescu

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Magia
Bradului de Crăciun (V)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magia Bradului de Crăciun (V)

  Povestirea ”Magia Bradului de Crăciun” a ajuns la ultima parte. Dragi cititori ai Blogurilor ”Adevărul”, v-am prezentat această povestire pentru ca Dumneavoastră să aveţi imaginea vieţii grele a multor români în deceniile trecute de la Revoluţia din 1989.

 • Magia Bradului de Crăciun (IV)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magia Bradului de Crăciun (IV)

  Povestirea ”Magia Bradului de Crăciun” a ajuns la cea dea patra parte. Povestirea continuă cu o altă etapă a perioadei de tranziţie, de după Revoluţia din Decembrie 1989.

 • Magia Bradului de Crăciun (II)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magia Bradului de Crăciun (II)

  În acest episod, cititorii vor afla cum Andrei şi mama lui vor cunoaşte bunătatea doamnei Eva, care va deveni binefăcătoarea lor când mama lui Andrei a avut o criză renală puternică. Fragmentul redă greutăţile prin care au trecut chiriaşii în deceniile de după Revoluţia din Decembrie 1989.

 • Magia Bradului de Crăciun (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magia Bradului de Crăciun (I)

  Ne despart mai puţin de două luni până la Crăciun. Deja în magazine, la televiziuni, pe străzi au început să apară elemente care ne trimit cu gândul spre această sărbătoare. Se vorbeşte că în acest an, Crăciunul ar putea fi sărbătorit altfel decât în anii trecuţi, adică vom petrece acasă cu membrii familiei restrânse, fără prieteni sau rude mai îndepărtate.

 • „Magia Bradului de Crăciun”, o povestire care de aproape
trei ani bucură sufletele tuturor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Magia Bradului de Crăciun”, o povestire care de aproape trei ani bucură sufletele tuturor

  În 22 decembrie 2017, doamna scriitor Carmen Zamfirescu lansa la Biblioteca Judeţeană ”Alexandru şi Aristia Aman” din Craiova povestirea ”Magia Bradului de Crăciun”. După lansare, în cadrul sesiunii de autografe,  doamna scriitor Carmen Zamfirescu a oferit cartea cadou tuturor celor prezenţi la acest eveniment deosebit, desfăşurat în preajma sfintei sărbători de Crăciun.

 • Dragoste cu iz de ciocolată, un roman pentru condiţia femeii moderne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragoste cu iz de ciocolată, un roman pentru condiţia femeii moderne

  În curând, se vor împlini trei ani, de când în data de 13 februarie 2014, de „Ziua Îndrăgostiţilor”, doamna scriitor Carmen Zamfirescu lansa romanul „Dragoste cu iz de ciocolată”. Încă din momentul lansării, în ediţie tipărită, romanul s-a bucurat de un succes deosebit.

Modifică Setările