Stiri despre salasporturilor

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Două meciuri de primă ligă, duminică, în Sala Sporturilor din Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două meciuri de primă ligă, duminică, în Sala Sporturilor din Buzău

  Duel de foc, duminică după-amiază, în Sala Sporturilor din Buzău. SCM Gloria Buzău va întâlni câştigătoarea Cupei EHF, SCM Craiova. Partida va fi precedată de un alt meci de Liga Naţională. Handbal Club Buzău 2012 va primi vizita grupării CSM 2007 Focşani, echipă cu un debut excelent de campionat.

 • VIDEO Cum arată noua suprafaţă de joc a sălii sporturilor din Buzău. Este similară celor din arenele nord-americane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum arată noua suprafaţă de joc a sălii sporturilor din Buzău. Este similară celor din arenele nord-americane

  Cele două echipe de handbal vor evolua în prima ligă pe o suprafaţă de care beneficiază doar cele mai moderne săli din lume. În Sala Sporturilor din Buzău s-a finalizat  montarea unei suprafeţe de joc similară celor din arenele-nord americane. Primul meci pe noua pardoseală va avea loc sâmbătă seară, într-un meci demosntrativ.

 • Sala Sporturilor din Buzău, râvnită de Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Municipal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sala Sporturilor din Buzău, râvnită de Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Municipal

  O serie de obiective aflate în patrimoniul Ministerului Tineretului şi Sporturilor şi domeniul public al statului vor face obiectul transferului către autorităţile locale. Pe Sala Sporturilor din Buzău au pus ochii administraţia judeţului şi cea a oraşului. Un proiectul de hotărâre în acest sens a fost aprobat deja la judeţ iar Consiliul Local Municipal va vota proiectul în şedinţa din 18 iunie.

 • Acces restricţionat pentru jucătoarele de la Handbal Municipal Buzău în Sala Sporturilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acces restricţionat pentru jucătoarele de la Handbal Municipal Buzău în Sala Sporturilor

  În acest weekend, va începe noul sezon al Diviziei A de handbal feminin. Gruparea Handbal Municipal Buzău va debuta în deplasare, împotriva formaţiei Spartac Bucureşti. Veştile nu sunt tocmai bune pentru Handbal Municipal. Din cauza faptulului că Primăria Buzău nu va finanţa în acest an clubul buzoian, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret i-a restricţionat trupei lui Romeo Ilie accesul în Sala Sporturilor.

 • Campionat naţional de tenis de masă, în Sala Sporturilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campionat naţional de tenis de masă, în Sala Sporturilor

  Crema tenisului de masă românesc şi-a dat întâlnire, de mâine până sâmbătă, la Buzău. Aici va avea loc Campionatul naţional de seniori, la individual, eveniment care va avea loc în Sala sporturilor „Romeo Iamandi”. Finalele turneului vor avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 11. Intrarea este liberă.

 • Buzăul găzduieşte campionatul naţional de tenis de masă, juniori III
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzăul găzduieşte campionatul naţional de tenis de masă, juniori III

  În acest weekend, Sala sporturilor din Buzău va găzdui Campionatul naţional de tenis de masă pe echipe, dedicat juniorilor III. Evenimentul va avea la start peste 200 de competitori de la 30 de cluburi de tenis de masă din ţară. CSM Buzău participă la competiţie cu nu mai puţin de 7 echipe - patru de băieţi şi trei de fete.

Modifică Setările